Forums » Tehniski jautājumi » gāzes sprauslas
| gāzes sprauslas ( 5296 ) | |
|
bukjelis
|
2016-01-24 21:58:05 Kādas sprauslas ir labākās un kādas cenas apmeram |
|
Ezis2
|
2016-01-25 06:05:22 "Kādas sprauslas ir labākās un kādas cenas apmeram"Pa manam ja saliek kopa cenu un resursu tad HANA un aizmirstam par kautkadam kalibresanam ,tirisanam ,regulesanam - uzliki un brauc . T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
janni
|
2016-01-25 09:23:14 Kas nu kuram ir labākās. Manam autiņam pie LPG uzstādīšanas, tika uzliktas kaut kādas Valtek (ne dārgais gals). Ikgadējā apkopē (reizē ar filtru maiņu) tika mainītas vārstu gumijiņas (kaut kādas kapeikas gabalā) un varēju vilkt tālāk. Pie +/- 80.000 tika secināts, ka pāris vārstu sēžas iet uz galu. Uzliku OMVL (ne dārgo galu) un braucu tālāk bez liekām problēmām. Valtekam bija tikai viens mīnus (cena bija pluss), nespēja pietiekami ātri atvērties un aizvērties pie apgriezieniem, tāpēc ieberot grīdā (virs 4000rpm) nācās benzīna inžektoriem piepalīdzēt, jo sāka trūkt gāzes. Tagadējiem OMVL tāda problēma nav novērota. Bet par cik autiņš nav no sportiskajiem, nekādu problēmu/diskomfortu nejutu. Cenas orientējoši vari paskatīties internetā - http://www.shopgaz.lv Gāzinieki jau slavē HANA un BARRACUDA, bet viņas ari attiecīgi maksā. Vai viņas ir optimālākais risinājums uz mūsu autiņiem, lai nokomentē kāds specs. --- |
|
Ezis2
|
2016-01-25 09:42:14 Es ar valtek nobraucu ap 100 000 bet izbesija tas kalibresans un to gumijas gredzenu maina + vel pie lieliem minusiem vinas medza sprust kamer motors nav uzsilis kartigi. Tad veel aizbraucu es uz Norgi komandejuma un saka man ta sprausla karteja knabaat un motors raustities brivgaita un paterins dabiski ari pacelas , ko man tagad darit ? braukt speciali uz LV del tada sviesta ...nacas ar tadu ari braukat vairak kaa menesi, izdomaju nepazelot kapeiku un tagad jau 3,5 gadi ar Hana un nav vispar bijusas nekadas problemas ar gazi , protams OMVL sim auto ari pilnigi pietiek atliektiem galiem. T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
PASSATizhi
|
2016-01-25 09:55:12 hana ir dārgi un bezjēdzīgi priekš voyagera. man taunam stāv, laimīgāks nejūtos. baracuda un omvl ir pilnīgi pietiekami mūsu motoriem. protams ar ciklona filtru. valteki der tikai lidojumam uz miskasti GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
Ezis2
|
2016-01-25 10:01:19 "hana ir dārgi un bezjēdzīgi priekš voyagera. man taunam stāv, laimīgāks nejūtos. baracuda un omvl ir pilnīgi pietiekami mūsu motoriem. protams ar ciklona filtru.Barakuda sobrid jau maksa stipri lidzigi Hanai ;) valteks nav sprausla bet visparastakais elektrosolenoids nu 2007 gada kad man valteku uzlika tad ta skaitijas sprausla bet paris gadus velaak ta jau bija vesture , sobrid vispar nerunasim
T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » gāzes sprauslas