klaboņa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » klaboņa

Lapas: 1 [2] 3
klaboņa ( 3489 )
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Stabilizatora stieņa bukses kādreiz pirku TC-Motorā par Ls6,5. Vai bija Mopar neesmu pārliecināts, jo emblēmu virsū neatradu, bet kopš tā laika tās nav par sevi likušas manīt.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Šīs bukses uz visiem auto rada briesmīgu graboņu. Vakar savam arī nomainīju. Tiesa gan es cerēju ka pazudīs viens cits troksnis - tāds kā sitiens kad stūre vairāk nekā parasti sagriezta uz labo pusi pusi, tas man nepazuda sit tik un tā, bet braucot pa nelīdzenumiem vairs ne klab nekas apakšā.

Es tām buksēm nevarētu nogriezt iekšpusē neko nost, jo viņām tāda cieta kārta virsū, varbūt ir kādam ražotājam vienkārši gumija arī no iekšpuses.
Jā stienis uz taisti jūtams ka padilis, bet nu tās gumijas nav dārgas, var mainīt biežāk. Ja kļūs ļoti īsi intervāli tad domāšu par maiņu. Ir aizdomas ka iepriekšējais saimnieks nekad viņas nav mainījis, izskatījās ļoti, ļoti nodilušas.
http://content32-foto.inbox.lv/albums/a/aabbxx/Grand-Voyager-LV05WYC/IMAG2551.sized.jpg?1453791901
http://content32-foto.inbox.lv/albums/a/aabbxx/Grand-Voyager-LV05WYC/IMAG2545.sized.jpg?1453791963

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Manējam toreiz vēl briesmīgas graboņas nebija, bet TA izbrāķēja.

CV 1996.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
marsio

62 ziņas

PM

tā klaboņa visdrīzāk ir no amartiņa aukšejā gultņa. bij man tāda lieta/

Atbildēt uz šo ziņu

cv 2,5crd 2003.g

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

marsio: "tā klaboņa visdrīzāk ir no amartiņa aukšejā gultņa. bij man tāda lieta/"
gultnis var krakšēt griežot stūri. nekādi ne klabēt gaitā. oem buksēs maksā ļoti lēti, un ir komplektā ar teflona ieliktiem.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Marsio, vai tu to man domāji?

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

marsio

62 ziņas

PM

jā Andris.man diviem vojiem tā bija. braucot pa nelidzenumiem klabēja.

Atbildēt uz šo ziņu

cv 2,5crd 2003.g

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Vai šis gultnis? Amortizatoru gultnis

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » klaboņa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online