Eļļa automatiskajai kārbai? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Eļļa automatiskajai kārbai?

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6
Eļļa automatiskajai kārbai? ( 11125 )
grandcaravan

25 ziņas

PM

All Chrysler four-speed automatic transmissions* are very sensitive to the quality of the transmission fluid. Only use the ATF+[3 or 4] in these transmissions. Do not use Dexron or Mercon.

VAIRAAK TE: http://www.allpar.com/fix/trans.html

Peec kaarbas kapremonta naturaali piespiedu remontierus iegaazt origjinaalo Mopar ATF ellju, pats nopirku TCmotors un atvedu kannaas (arii leetaaka nekaa Dexron).

LV un visaa Eiropaa lieto Dexron un briinaas, ka bruuk nost taas kaarbas..

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

bet kaads ir iistais pamatojums tam ka nevar lietot Dexron?
es ieleeju Statoil Transway Dexron |||
razhotaaja links,PDF
ar Statoil elljaam braucu vairaak kaa 10 gadus.un nevaru suudzeeties.leju gan vieglajos gan kraveniekos.

Atbildēt uz šo ziņu
aigars44

50 ziņas

PM

Kur vislabāk un par sakarīgu ceņiku var nomainīt automātam eļļu - MOPAR ATFIII? Vai tikai crysler centrā?

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.5 CRD 2004g

Zuris

1249 ziņas

PM

nav ko baidīties no Chrysler centra,nav jau tik mežonīgi dārgi,cenas var noskaidrot pa telefonu! :!:

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Guntarsb

21 ziņas

PM

Es te vēlējos piemetināt saistībā ar vienu vai otru eļļu.
Vai neviens nav pamanījis, ka SONY tehniskajā pasē rakstīts: "televizora pultī lietot TIKAI SONY batarejas".
BIZNES !!!

Atbildēt uz šo ziņu

GUNCHA

aigars44

50 ziņas

PM

Zuris"]nav: "

Par crysler centru dzirdu tikai sliktas atsauksmes! :?, tāpēc nevaru saprast, kam uzticēt savu vāģi Vai motora eļļa arī būtu labāk, ja būtu mopar (tā vismaz raksta Atlas motors mājslapā: "Abi lielākie motori – 3,3 un 3,8 tiek uskatīti par vislabākajiem, tikai tie ir ļoti jūtīgi pret nepareizām motoreļļam. Ieteicamas ir MOPAR oriģinālās minerāleļļas vai sintētiskās[/i]")??

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.5 CRD 2004g

aigars44

50 ziņas

PM

Guntarsb"]Es: "

Guncham taisnība, bet riskēt kautkā negribās, ja nu tiešām tiem amīšiem ir savādaka tā eļļa?

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.5 CRD 2004g

Kvatra

746 ziņas

PM

Es motoraa BP 10-40 leju, nekaadu prob, kaarbai ieksh TC mopar vai amerikas auto mobil

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4] 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Eļļa automatiskajai kārbai?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online