Kļūdu lasīšanas vads/ierīce » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kļūdu lasīšanas vads/ierīce

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9
Kļūdu lasīšanas vads/ierīce ( 10698 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: " a Tev ta priekš kam? isntrumentu panelī parāda visus kodus. nekur nav jāspēlējas "
Ar aclegas grozisanu Man nerada un nekad nav radijs testu uztaisa bet rada ka kludas nav bet engine lampa deg piesledz normalu obd skaneri un visu uzreiz parada .

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

tas arī nebija Tev rakstīts))) nezinu par 01-04, bet 05+ rāda

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

rabarbers

99 ziņas

PM

PASSATizhi: " nezinu par 01-04, bet 05+ rāda"

Man panelis parāda visas kļūdas un ar to pietiek. Nezinu citu auto kam ir šitāda super fīča. Vienīgi, ja izmestu kļūdu Fuel System Lean, kam var būt simts iemeslu, tad gan būtu labi redzēt ļambdu darbībā, Fuel Trim u.c. datus. Labs obd skaneris ir manta, bet ne jau tie lētie štrunti.

Atbildēt uz šo ziņu

2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6

migano

351 ziņas

PM

man kaut kāds uz elm327 , strādā ar DC 99'.
Kļūdas ir viena lieta, bet var redzēt visus devējus ko saka, lambda sazīmē līkni.
Lietoju programmu Torque.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Ezis2

1676 ziņas

PM

migano: "man kaut kāds uz elm327 , strādā ar DC 99'.
Kļūdas ir viena lieta, bet var redzēt visus devējus ko saka, lambda sazīmē līkni.
Lietoju programmu Torque.
"
Es tiesi tadu te testeeju... meginu iebraukt tani Torque aplikacija, Jaa rada smuki temeraturu, apgreizienus, ladesanas spriegumu un veel daudz ko, un cik saprotu liiknes tur zimeet var ne tikai lamddam bet vel dafiga kam, tik jamegina tani visa iebraukt

Atbildēt uz šo ziņu

Tigeris

576 ziņas

PM

Ezis2: " Es tiesi tadu te testeeju... meginu iebraukt tani Torque aplikacija, Jaa rada smuki temeraturu, apgreizienus, ladesanas spriegumu un veel daudz ko, un cik saprotu liiknes tur zimeet var ne tikai lamddam bet vel dafiga kam, tik jamegina tani visa iebraukt "

man mēģinot bija precizi tas pats.Reāli uzrada tikai temperatūru,dzinēja apgriezienus,lādešanu. Nekādam degvielas patēriņam un citām fīčam
klāt netiku,rādijumi neaktīvi programmā!Izmēģināju kādus 7-8 Android bāzetus softus.Domāju,ražotājs piegriezis skābekli,dziļakai ielīsanai vajadzigas speciālas komandas scantoolim,ko
ražotājs tur slepenībā, freeware softi nemak norealizēt.Protams ar profi verķiem visam tiek klāt.
Tapat "atslēgas" metode neuzrādija nevienu kļudu,"check engine" ari nedeg,freewaress softi saka-kļūdu nav. Iebraucu kārbu servisā uz
diagnostiku profilaksei,džeks piesledza skaneri un beigās painformēja: Ar dzelžiem viss ok, bet jums ,starp citu,uzrādas viena kļūda,saistība ar "security"
(neveiksmīga atlēgu piekodēšana vai tml.)
Tiesa,negribēju saldet nagus ziemā un neesmu sledzis Laptopu klat,kam ir drusku nozīmīgaka softu bibliotēka-jautājums tikai cik labi uzhakoti

2.8CRD 2005

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Tev tak dizels ! vismaz manam apraksta bija rakstits ka tikai bendzina motoriem strada (only petrol engine)! Nu man katra zina kludu uzradija vai ta ir vieniga kluda to es nezinu bet izdzesu kludu piescilu pa jaunam atkal iedegas engine un atkal to pasu kludu izmeta. Un par tam liiknem tur man liekas vis prikols ir konfiguracija kura manuali jauzstada ko konkreti gribi redzet.

Atbildēt uz šo ziņu

sando2008

186 ziņas

PM

OBDII ELM327 strādājot dīzeļiem no 2003 g. Man uz 2001.g. 2,5 crd tur neko prātīgu redzēt nevar ...

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9

Forums » Tehniski jautājumi » Kļūdu lasīšanas vads/ierīce
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online