Kļūdu lasīšanas vads/ierīce » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kļūdu lasīšanas vads/ierīce

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9
Kļūdu lasīšanas vads/ierīce ( 10695 )
sando2008

186 ziņas

PM

No kurienes jūs pasūtat ? Skatos, ka ebay ir dažādas cenas viņam. No ķīnas sūtot ELM 327 man atnāca cita versija ....

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

sando2008: "No kurienes jūs pasūtat ? Skatos, ka ebay ir dažādas cenas viņam. No ķīnas sūtot ELM 327 man atnāca cita versija .... "

Elm327 kraislerim nederēs, mēs te runājam par easydiag 2.0, no aliexpress

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

janni

716 ziņas

PM

Jap, Easydiag 2.0 un telefons/planšete ir viss kas mājas mehāniķim ir vajadzīgs. 2001 TC varu nolasīt/nodzēst kļūdas un paskatīties dzīvos datus visos blokos. ELM var iet stūrī nervozi pīpēt..
Savu iegādājos vairāk kā gadu atpakaļ. Ņēmu tieši Plus versiju - pie pirmās palaišanas var izvēlēties, kādas markas lejuplādēt un tām arī atjauninājumi ir pieejami vienu gadu. Pēc gada turpini lietot ar to datubāzi kas tev ir, ja telefonā/planšetē softs nobrūk, jāpērk atjauninājumi. Tāpēc silti iesaku dublēt mapi CNLAUNCH (kamēr atjauninājumi pieejami - var nedublēt).
Kad atjauninājumi beidzās, uzliku kreiso versiju - visas markas pieejamas, kā arī speciālās funkcijas (aktivēt dažādas komponentes utt), kas man pa lielam nav vajadzīgs, bet lai jau ir..

Vienīgi cenas ir cēlušās. Es savu ņēmu Ebayā - kaut kas ap 30eur ar visu sūtīšanu iznāca.

Atbildēt uz šo ziņu

---

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Man arī ir Launch ražotāja CRP123. būtu interesanti salīdzināt iepēju ziņā ar to easydig 2.0. Jo man abiem voyager rāda ka ātrumkārbai nav kļūdu, lai gan jūtu ka nestrādā viņas ideāli. atpazīst itkā korekti.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Dimitil

652 ziņas

PM

Andris.: "Man arī ir Launch ražotāja CRP123. būtu interesanti salīdzināt iepēju ziņā ar to easydig 2.0. Jo man abiem voyager rāda ka ātrumkārbai nav kļūdu, lai gan jūtu ka nestrādā viņas ideāli. atpazīst itkā korekti."

Varbūt kārbai arī nav kļūdu.
Ir kļūda P0700?
Vai kārbas selektora stāvokļa displejs rāda kurā robā ir. Vai rāda ka ir visos stāvokļos?
PS Kārba var strādat nekorekti arī tad, ja dzinējs strādā ar kaut kādam problēmam. Kļudu itka nav, kaut kāds deveis dod nedaudz nekorektos datus, lambda strādā, bet ne visas robežās un tt.

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

cezap: "
Ja pirmais, tad ņem pašu lētāku, pa 30 euro. Vakar notesteju pašielikto programmu, viss perfekti strādā, kad nopirkuši iedošu informāciju ka to pašam iZdarit
"

Gribu pabridināt visus ,kas izlasot iepriekšejos postus ari izlēma sev pasūtīt EasyDiag adapteru. Pēdejos mēnešos ražotājām iericem ķinieši
ieviesuši papildus aizsardzibu! Jauna instrukcija šeit

http://carmasters.org/topic/13566-%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B2%D1%81%D0%B5%D1%85-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BA-%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B8%D0%BD-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-easydiag-%D0%BF%D0%BE%D1%88%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%8F-%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%BE/?page=276

! ! Ieteicams pārlasit kādas 30-40 iepriekšejās lappuses šajā forumā,lai saprastu par ko runa..

Ja vēlēsies kādreiz izmantot lauzto programatūru ,pēc iegādes nēkāda gadijumā NEIESLĒGT "pamēģināt" adapteru komplektā
ar orģinālo Google Play aplikāciju! Nespamošu -kam interesē paši izlasīsiet,kā atškirt jauno partiju adapterus un kāds
risinājums pagaidām!

Atbildēt uz šo ziņu
seriqous

11 ziņas

PM

Ar autocom scaneri 1999 gada TC var nolasīt tikai notoru. Tas i
r nomāli?

Atbildēt uz šo ziņu
maris7777

118 ziņas

PM

Mani interesē vads diagnostikai, kuru pieslēgt pie portatīvā datora. Protams arī programma. Atradu ss šādu, ko teiksiet?

https://www.ss.com/msg/lv/transport/service-centers-and-checkup/cars-electricy-repair-and-regulation/bcimdo.html

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9

Forums » Tehniski jautājumi » Kļūdu lasīšanas vads/ierīce
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online