Kļūdu lasīšanas vads/ierīce » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kļūdu lasīšanas vads/ierīce

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
Kļūdu lasīšanas vads/ierīce ( 10693 )
Tigeris

576 ziņas

PM

cezap: "
Manam viņš parādīja kurām absolūti devējam parlauzts vads, dziļāk nekas neinteresēja, tāpēc neskatijos
"

Ok, tieši tas arī man intereseja. Paldies par infu !

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

Tigeris: "

Ok, tieši tas arī man intereseja. Paldies par infu !"

Šodien ieinstaleju telefona pro versiju diagnostikai, ar visām automarkas, vakarā pārbaudīšu kā strādā, ja viss OK, tad nav jēgas pirkt dārgu ar programmām, jo visas markas vari ielikt pats

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

cezap

211 ziņas

PM

Šodien ieinstaleju telefona pro versiju diagnostikai, ar visām automarkas, vakarā pārbaudīšu kā strādā, ja viss OK, tad nav jēgas pirkt dārgu ar programmām, jo visas markas vari ielikt pats
"

Ja pirmais, tad ņem pašu lētāku, pa 30 euro. Vakar notesteju pašielikto programmu, viss perfekti strādā, kad nopirkuši iedošu informāciju ka to pašam iZdarit

Atbildēt uz šo ziņu

cezap

211 ziņas

PM

Ok, tieši tas arī man intereseja. Paldies par infu !"

http://www.x-diag.ga/viewtopic.php?t=12

Atbildēt uz šo ziņu

Tigeris

576 ziņas

PM

http://www.x-diag.ga/viewtopic.php?t=12
"

Super,Paldies.Jau esmu izlasiji kaudzi info šodfien ari no citiem resursiem.
Bet viens jautājums - Tev ir amerikānis,bet vai ir mēģināts ar pie kāda Eiropas ražojuma Cryslera?
Par Crysler īsti nesapratu, bet piem par Ford Eiropas versiju citiem LAUNCH produktiem ir piezimes,
ka Eiropas variants netiek uzturēts. Par Crysler tādas piezimes nav ,bet sarakstā ir vnk "USA Chrysler" ??
Bet devaisu jau pasūtīju.Dēl 40eur nav ko pārlieku iespringt, neies manam,gan kādam citam noderēs!

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

Bet viens jautājums - Tev ir amerikānis,bet vai ir mēģināts ar pie kāda Eiropas ražojuma Cryslera?
Par Crysler īsti nesapratu, bet piem par Ford Eiropas versiju citiem LAUNCH produktiem ir piezimes,
ka Eiropas variants netiek uzturēts. Par Crysler tādas piezimes nav ,bet sarakstā ir vnk "USA Chrysler" ??
Bet devaisu jau pasūtīju.Dēl 40eur nav ko pārlieku iespringt, neies manam,gan kādam citam noderēs!
"

Man ir Eiropas chrysleris, 2002 g 2.5 crd

Atbildēt uz šo ziņu

cezap

211 ziņas

PM

Man ir Eiropas chrysleris, 2002 g 2.5 crd
"

Tika pieslēgti 4 dažādas mašīnas no 2001-2004 g. Visiem viss stradaja

Atbildēt uz šo ziņu

cezap

211 ziņas

PM

"
tev emails

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9

Forums » Tehniski jautājumi » Kļūdu lasīšanas vads/ierīce
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online