Kļūdu lasīšanas vads/ierīce » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kļūdu lasīšanas vads/ierīce

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9
Kļūdu lasīšanas vads/ierīce ( 10697 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

rabarbers: "

kā kontrolēt, kur? tu gribi teikt, ka tev panelī vislaik rāda batarejas spriegumu. tad tā ir spēlēšanās nevis reāla vajadzība, nebraucam jau ar moskviču
"

visi tie auro, kam voltmetrs ir standartā, ir moskviči?

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

TARIŅŠ

72 ziņas

PM

ČAU, TAUTA!!!! Man atkal pazuda gāzes pedāls,pagrozot atslegu izmet man P0100. Braucu uz kompi, lai atrastu slimo. Kas tas par kodu,mehs nezina un saka tas hujņa. Parādas ka pedāļa reostats beigts,lenām spiežot pedāli uzrāda vai 0 un uzreiz 100procenti pilna gāze. Braucu uz šrotu pēc pedāļa, samanīju 4 un neviens neiet.Tad šrotenieki ietieca citu eletriķi,ar viņa kompi uzrādija ,kaut kur vads pušu.

Atbildēt uz šo ziņu

CGV @ 2,5CRD 2003G.

Ezis2

1676 ziņas

PM

Paspelejos veel ar to ELM327 un torque aplikaciju.. kludu uzradija ,problemu noversu un nodzesu kludu un ari servisa lampa nodzisa ! mans rezume , tas Kinas strunts par kuru es samaksaju 3,5 eiro reali strada .

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

sando2008

186 ziņas

PM

Man gan viņš 2,5 crd ar programmu ScanMaster-ELM tikai kļūdas notīra pat neuzrāda kādas ir

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

sando2008: "Man gan viņš 2,5 crd ar programmu ScanMaster-ELM tikai kļūdas notīra pat neuzrāda kādas ir "
Es datoraa progu palaidu bet ta ari nav bijusi vbajadziba parbauditka stradaa.. tani torque ar androidu pavandijos ta kartiki setingos un sapratu kapec dizeli neiet , neiet tapec ka defalta stav uzlikts uz" Petrol" bet vajag nomainit uz dizeli un tad skatities talak kas notiek.

Atbildēt uz šo ziņu

migano

351 ziņas

PM

Ezis2: "Paspelejos veel ar to ELM327 un torque aplikaciju.. kludu uzradija ,problemu noversu un nodzesu kludu un ari servisa lampa nodzisa ! mans rezume , tas Kinas strunts par kuru es samaksaju 3,5 eiro reali strada . "

Tai torque es tikai neesmu drošs vai nav sajaukti lambda sensori vietām. Tas ka 1.sensors rāda liesāku (tuvāk nullei) kā 2.sensors, šķiet dīvaini.
Vai tad pēc katalizatora nav jābūt sliktākajā gadījumā vienādam ar pirms katalizatora ?

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Ezis2

1676 ziņas

PM

migano: "

Tai torque es tikai neesmu drošs vai nav sajaukti lambda sensori vietām. Tas ka 1.sensors rāda liesāku (tuvāk nullei) kā 2.sensors, šķiet dīvaini.
Vai tad pēc katalizatora nav jābūt sliktākajā gadījumā vienādam ar pirms katalizatora ? "

Man kareiz izmeta kludu ka problema ar katu, automatiski grafikas saku skatiteis ko lamdas rada , otra lamda radija galigo sviestu parsledzu to lai rada cisto spriegumu lamdas , nu tu saprati ? un ari rada ka otra lamda ir galigi garam , sodien piesledzu testeri un parkliecinajos ka tiesam rada galigo sviestu otra zonde .. atrisinaju probu piesledzu veelreiz Torque un vins pa visam citu dziesmu radija grafikas , nodzesu kludu un vis bumbas

Atbildēt uz šo ziņu

Dimitil

652 ziņas

PM

Par pāris gadiem esmu izmēģinājis vairākus EML327 skenerus. No 3 līdz 7 euro. Ar vadiem, ar blutuziem, android, windows.
Secinājums, viņi nekam neder. Labākājā gadijumā var paskatīties dažus paramertus no dzinēja.
Nospļāvos nopirku pa 32euro. UN URAAAAAA.....
Vobšem man GV 2001g 3.3 varu notestet:
1. Dzinēju.
2. Braik/ABS (pat katra riteņa ātrumu rāda)
3. Klimatkontrole.
4. Imobilaizers.
5. Drošības spilvenus.
6. Bodi bloki un paneli. Var pat no PC pamirkščināt ar gaismam, vai salocit spoguļus. ;)

Mīnusi:
1. Nav dezeļmotori (man pofig, jo ir benzins)
2. Nav kārbas diagnostikas. Rāda tikai kopējo kārbas kļūdu P0700.
https://ru.aliexpress.com/item/2016-New-TCS-CDP-PRO-Scanner-V2014-03-Can-Test-CAR-TRUCK-TCS-CDP-Pro-Plus/1000001794313.html?spm=2114.13010608.0.0.WqvzMl

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

Forums » Tehniski jautājumi » Kļūdu lasīšanas vads/ierīce
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online