Kļūdu lasīšanas vads/ierīce » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kļūdu lasīšanas vads/ierīce

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
Kļūdu lasīšanas vads/ierīce ( 10699 )
arturs_p

17 ziņas

PM

Sveiki,

Varbūt kāds varētu ieteikt normāli strādājošo OBD kļūdu lasītāju priekš Chrysler Grand Voyager 2.8CRD, 2005 gads?
Skatījos te - http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=200000505&initiative_id=AS_20160121003054&SearchText=chrysler+obd bet kuru īsti varētu ņemt nav ne jausmas.

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

arturs_p: "Sveiki,

Varbūt kāds varētu ieteikt normāli strādājošo OBD kļūdu lasītāju priekš Chrysler Grand Voyager 2.8CRD, 2005 gads?
Skatījos te - http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=200000505&initiative_id=AS_20160121003054&SearchText=chrysler+obd bet kuru īsti varētu ņemt nav ne jausmas. "

Derēs jebkurš. Es ņemtu lētāko (3.88 USD). Ar viedtālruni vai laptopu varēsi kļūdas apskatīt un dzēst. Vēl varēsi čekot dažādus devējus - antifrīza un gaisa temperatūru, lambda zondes u.t.t.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Jurčiks

445 ziņas

PM

Nopirku arī es tādu,bet kautkas neiet ! Ierīce ar telefonu savienojas ,bet aplikācija rāda ka nav izdevies savienoties ar mašīnas datoru ,baigi jau nepārdzīvoju ,neko daudz tas nemaksāja...

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

InsekC

377 ziņas

PM

Jurčiks: "Nopirku arī es tādu,bet kautkas neiet ! Ierīce ar telefonu savienojas ,bet aplikācija rāda ka nav izdevies savienoties ar mašīnas datoru ,baigi jau nepārdzīvoju ,neko daudz tas nemaksāja..."

Pamēģini citu aplikāciju un uz laptopa programmas parasti spēj vairāk nekā uz mobilā.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Ezis2

1676 ziņas

PM

Jurčiks: "Nopirku arī es tādu,bet kautkas neiet ! Ierīce ar telefonu savienojas ,bet aplikācija rāda ka nav izdevies savienoties ar mašīnas datoru ,baigi jau nepārdzīvoju ,neko daudz tas nemaksāja..."
Uz kada telefona ? un kas par programu ? man kareiz ienacas sitads brinums un man uz androida izdevas vinu palaist, tur visdadi setingi jaregule , kamer es tur buros truba nosedas bet kludas izdevas nolasit !

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Tigeris

576 ziņas

PM

Tev vēl aplikācijā jāizvēlas pareizs protokols CAN šinai. Crysler lieto J1850, un arī tam vēl ir divi datu pārraides ātrumi,
pamēģini -vienam ir jāstrādā. Vēl nianse -bezmaksas aplikācijas bieži ļauj nolasit tikai daļu no kodiemn,visiem nav piekļuves!
tā ka tur ir jāeksperimentē ar tiem freeware softiem- bieži vien no 5 viens strāda realitātē.
Dauz mazāks čakars ,protams ir nelietot Bluetoth adapteru bet gan datu kabeli uz Laptopu -vismaz nav jājājas ar BT piedabūšanu konektēties
un iespējams inetā atrast normālus, Windows bāzetus softus,kam tabletīte nāk līdzi

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

Tad būs vel jāpaspēlējas !Viņš gan piedāvā protokolu izvēlēties arī automātiski.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Jurčiks: "Tad būs vel jāpaspēlējas !Viņš gan piedāvā protokolu izvēlēties arī automātiski."
a Tev ta priekš kam? isntrumentu panelī parāda visus kodus. nekur nav jāspēlējas

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

Forums » Tehniski jautājumi » Kļūdu lasīšanas vads/ierīce
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online