Motora apsilde » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Motora apsilde

Lapas: 1 [2] 3 4
Motora apsilde ( 4950 )
Pork

11 ziņas

PM

Doma jau ir darbinat to (sukni un sveces) no 220 caur parveidotaju. Dzivoju privata sektora, masina stav seta. Kaut mazliet uzsildit motoru aukstajos ritos.
P.S. gadu atpakal meginaju eksperementet ar sukni un svechu brinumu. Iejudzu to slegtaja apli - 20l kanna. Grados tieshi nezinu, bet udeni uzsildija lidz karstam loti atri.

Atbildēt uz šo ziņu
TARIŅŠ

72 ziņas

PM

Defa maksā,pilns komplekts ap 550 rubļu.Labāk tāds nekā,cerēt no rīta,palaidīsi vai nē!

Atbildēt uz šo ziņu

CGV @ 2,5CRD 2003G.

Pork

11 ziņas

PM

Silda vai ne, to mes uzzinasim tikai pec ta kad man kads atbildes - apkures varsti pec aizdedzes islegshanas kada rezhima nostajas?

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

Pork: "Silda vai ne, to mes uzzinasim tikai pec ta kad man kads atbildes - apkures varsti pec aizdedzes islegshanas kada rezhima nostajas? "

Vai tad tavējam antifrīza trubās ir vārsti?
Man jau šķita, ka virina tikai gaisa vārstus.
Vismaz manējam...

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Ezis2

1676 ziņas

PM

Pork: "Silda vai ne, to mes uzzinasim tikai pec ta kad man kads atbildes - apkures varsti pec aizdedzes islegshanas kada rezhima nostajas? "
Kadi apkures varsti ? , vismaz manam vis paliek tur kur ir , vienigi klape kas kontrole gaisa padeves plusmu no salona vai aras aizveras ciet .

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

TARIŅŠ: "Defa maksā,pilns komplekts ap 550 rubļu.Labāk tāds nekā,cerēt no rīta,palaidīsi vai nē!"
pats izdomāji?

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Pork

11 ziņas

PM

Ezis2 un InsekC paldies.

Ja nekadas neplanotas situacijas nesanaks, domaju rit kolhozet.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Pork: "Ezis2 un InsekC paldies.

Ja nekadas neplanotas situacijas nesanaks, domaju rit kolhozet."

antifriiz cik zinu visiem cirkulee visu laiku nav tur nekada kraana kas to regule, tad muhli virsu tas sveces un pec tam uzraksti atskaiti kas no ta visa sanaca.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Motora apsilde
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online