Forums » Tehniski jautājumi » SLIEKŠŅI.
| SLIEKŠŅI. ( 7787 ) | |
|
Ezis2
|
2016-02-11 20:05:35 Tev baigi vajag ? es tev sagataves pats varu uzlocit ;) savejam uzlociju sanaca tiri okei. T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
InsekC
|
2016-02-12 06:32:45 "Tev baigi vajag ? es tev sagataves pats varu uzlocit ;) savejam uzlociju sanaca tiri okei." Visā garumā? No cik bieza bleķa? InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG |
|
Ezis2
|
2016-02-12 08:56:38 Man nebija vajadzibas visa garuma locit ,jo izrusejis bija no auzmugures lidz videjai durvju stoikai laikam 150cm garumaa loksne bija 0,8 vai 1mm bija isti neaceros , vienkarsi palika metals paari ka var veel 2 uzlocit. Da nav tur nekaa pargudra normals auto skardneiks uzlocis mierigi tos slieksnus es ar to profesionali nenodarbojos. Izmantoju 2 coligos delus atieciga garuma ,liimspiles trubu laikam 55mm diametra un aamurus, locijam divataa. T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
TARIŅŠ
|
2016-02-12 09:23:40 "Tev baigi vajag ? es tev sagataves pats varu uzlocit ;) savejam uzlociju sanaca tiri okei."Čau! ja esi uzlocījis pats,tad iemet biLdi,kā tas vis izskatās! Es atradu kantori,kur nodarbojas ar CV-viņi loca sliekšņus no 0,8-2mm pēc tavas velmes ,krāso,antikoroziju ar CROWN. P.S. Man bija problēma ar gāzes pedāli un kundziņsalas šrots ieteica servisu ar jēdzigu elektriķi. Atrisināja pedāļa problēmu,salaboja sānu durvju elektribu un tagad verās jebkurā salā.--(mazliet ne par tēmu,bet info pēc.)PIEMIRSU-- PAR SLIEKSNI APMĒRAM 70E- RUBĻU. CGV @ 2,5CRD 2003G. |
|
Ezis2
|
2016-02-12 10:04:06 " Čau! ja esi uzlocījis pats,tad iemet biLdi,kā tas vis izskatās! Es atradu kantori,kur nodarbojas ar CV-viņi loca sliekšņus no 0,8-2mm pēc tavas velmes ,krāso,antikoroziju ar CROWN. P.S. Man bija problēma ar gāzes pedāli un kundziņsalas šrots ieteica servisu ar jēdzigu elektriķi. Atrisināja pedāļa problēmu,salaboja sānu durvju elektribu un tagad verās jebkurā salā.--(mazliet ne par tēmu,bet info pēc.)PIEMIRSU-- PAR SLIEKSNI APMĒRAM 70E- RUBĻU."Auto remonta jau pamata izmanto 0,8-1mm skardu , daudziem varbut liksies baigi plaans bet orginalais jau nav biezaks. Man nav no kurienes sait izvietot bildes un negribu ar to nodarboties varu tev e amila iemest bildes un atlauju ari pectam te vinas ari izlikt.Ka jau teicu es ar to profesionali nenodarbojos vienkarsi niezeja nagi pameginat pasam jo ar metaliem un skardu stradaju ikdiena metinat maku bija ari kadreiz sertifikats tad kad bija vajadzigs bet taa nav man mertis te biznesu taisit, ja tev pa 70 rubli uzlocija un parmetianja slieksni un rezultas ir labs tad met ieksa kontaktus lai kam intrese brauc un metina jo 70 tas nav galigi dargi.
T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
Dimitil
|
2016-02-12 11:11:44 Sveiki! Bet 70 euro tiešām ļoti maza cena, ja viņi tomaina sliksni, neviss aizmeti caurumus un aizšpaktelē. |
|
TARIŅŠ
|
2016-02-12 11:23:29 " Čau! ja esi uzlocījis pats,tad iemet biLdi,kā tas vis izskatās! Es atradu kantori,kur nodarbojas ar CV-viņi loca sliekšņus no 0,8-2mm pēc tavas velmes ,krāso,antikoroziju ar CROWN. P.S. Man bija problēma ar gāzes pedāli un kundziņsalas šrots ieteica servisu ar jēdzigu elektriķi. Atrisināja pedāļa problēmu,salaboja sānu durvju elektribu un tagad verās jebkurā salā.--(mazliet ne par tēmu,bet info pēc.)PIEMIRSU-- PAR SLIEKSNI APMĒRAM 70E- RUBĻU."SORRY TAUTA-KĻŪDA PAR CENU,ŠODIEN PRECIZĒJU. 70-100. CGV @ 2,5CRD 2003G. |
|
TARIŅŠ
|
2016-02-12 11:27:33 Ja kādam interesē tas serviss! Tad tas atrodas DUNTES IELĀ.,VECAJĀ RAF RŪPNĪCA. TEL.29166445. VOLODJA. CGV @ 2,5CRD 2003G. |
| Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 | |
Forums » Tehniski jautājumi » SLIEKŠŅI.

metinat maku bija ari kadreiz sertifikats tad kad bija vajadzigs bet taa nav man mertis te biznesu taisit, ja tev pa 70 rubli uzlocija un parmetianja slieksni un rezultas ir labs tad met ieksa kontaktus lai kam intrese brauc un metina jo 70 tas nav galigi dargi.