SLIEKŠŅI. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » SLIEKŠŅI.

Lapas: 1 2 3 4 5 [6]
SLIEKŠŅI. ( 7788 )
_atkal_es_

21 ziņas

PM

Sliekšņi atnāca. biezums 1mm garums 2m! T&C no vienas donkrata pumpas līdz otrai! Ja kāds grib dikti bildes tad varu aizsūtīt watsapaā. 26554454

Atbildēt uz šo ziņu
_atkal_es_

21 ziņas

PM

_atkal_es_: "Sliekšņi atnāca. biezums 1mm garums 2m! T&C no vienas donkrata pumpas līdz otrai! Ja kāds grib dikti bildes tad varu aizsūtīt watsapaā. 26554454"
uz shiltes 96-07 vojitim.

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

_atkal_es_: "Sliekšņi atnāca. biezums 1mm garums 2m! T&C no vienas donkrata pumpas līdz otrai! Ja kāds grib dikti bildes tad varu aizsūtīt watsapaā. 26554454"

Ja pareizi sapratu 2m garš bleķa gabals par 35 EUR.
Ieliec te bildes, lai visi var apskatīt.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

_atkal_es_

21 ziņas

PM

InsekC: "

Ja pareizi sapratu 2m garš bleķa gabals par 35 EUR.
Ieliec te bildes, lai visi var apskatīt.
"

Saprati pareizi. Bildes man telefona un negribas chakareties te ar likshanu. ja kads tiesham grib redzet ka izskatas milimetru biezs un 2m garsh locita bleka gabals tad uzrakstiet watsapa, aizsutishu. Nu kā jau teicu vienmer var atrast letak. Es tik padalos ar savu pieredzi, kam par dargu droshi var meklet citur vai locit pashi, man tie 35 bija pienemama cena un nenozeloju.

Atbildēt uz šo ziņu
sando2008

186 ziņas

PM

Labdien!
Pirms metināšanas pietiek, ja atslēdz aķīti vai tomēr vēl kaut ko vajadzētu atslēgt, ņemot vērā, ka tik daudz elektronikas?

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

sando2008: "Labdien!
Pirms metināšanas pietiek, ja atslēdz aķīti vai tomēr vēl kaut ko vajadzētu atslēgt, ņemot vērā, ka tik daudz elektronikas?
"

Nu pietiek tikai ar akumulatora atslegsanu, bet pats es sev kad metinu neko neatsledzu. Nekas nav nodedzis.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 [6]

Forums » Tehniski jautājumi » SLIEKŠŅI.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online