SLIEKŠŅI. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » SLIEKŠŅI.

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6
SLIEKŠŅI. ( 7785 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

es ar nepiekrītu manam 05 apakšā ir tip top, kā jauns. tik klasiskās kaites ar dzinēja pārsegu un bagažnieka vāku. sievastēva 00 arī apakša ir laba, un sliekšņi veseli. metināts tika bijušais 00 tauns, pacēlāja vietā. ar 15x15cm ielāpu pietika.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

Man caurruseja ka jau rakstiju pasi slieksni no iekspuses , nebija sisti vai metinati tie slieksni pirmstam un pasas kantis laigan drusku apmicitas bija laba stavokli gan ieksejam gan arejam slieksnim... Auto nekad nesu celis uz pacelaja aiz slieksniem un ari nevienam citam nesu to lavis darit. Pazinam uz Eiropiesa bija tiesi tas pats itka 2 gadus veceks tas auto bet ari gadu atrak saruseja taka mans rezume ka visi vini saruse gadu atrak vai velak bet visi !

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

ibiodizels

695 ziņas

PM

Katru gadu ir darīšana ar 5-7 voyageriem.Jaunāks par 05g. nav bijis,visiem kam ir pielocīti sliekšņi uz pacēlāja-sarūsējuši!Rudenī bij ar ideāli taisnām kantēm un nevienu ruslana pēdu neatradu!!!7 gadi pa LV braukājis.tā kā pūst tikai deformēti.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

ibiodizels: "Katru gadu ir darīšana ar 5-7 voyageriem.Jaunāks par 05g. nav bijis,visiem kam ir pielocīti sliekšņi uz pacēlāja-sarūsējuši!Rudenī bij ar ideāli taisnām kantēm un nevienu ruslana pēdu neatradu!!!7 gadi pa LV braukājis.tā kā pūst tikai deformēti."
Vis var buut... tik divaini tas ka manejam piemeram priekspuses no durvju stoikas lidz prieksai kareiz ir tas kantis sadeformetas bet slieksni dzimtie , vel kad biju atgriezis valaa skatijos tur ieksa ar gaismu un vis izskatijas tur loti labi. Daudzkas ari laikam ir atkarigs no ta kur tas auto dzivojis ja siltajos saulainajos statos kur nav ziema tad tads auto protams ka bus mazak rusejis.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC

377 ziņas

PM

Ezis2: " Vis var buut... tik divaini tas ka manejam piemeram priekspuses no durvju stoikas lidz prieksai kareiz ir tas kantis sadeformetas bet slieksni dzimtie , vel kad biju atgriezis valaa skatijos tur ieksa ar gaismu un vis izskatijas tur loti labi. Daudzkas ari laikam ir atkarigs no ta kur tas auto dzivojis ja siltajos saulainajos statos kur nav ziema tad tads auto protams ka bus mazak rusejis."

Nu manējais jau desmito gadu sālītajā Rīgas štatā...
Tādēļ laikam arī rūsē.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Ezis2

1676 ziņas

PM

InsekC: "

Nu manējais jau desmito gadu sālītajā Rīgas štatā...
Tādēļ laikam arī rūsē."

manejais 9 slieksnus metinaju gadu atpakal , Amerika vins dzivojA NY štatā

Atbildēt uz šo ziņu

_atkal_es_

21 ziņas

PM

migano: "man arī sliekšņi lupatās.
Ko servisā lipināja, sen sapuvis.
Manis piemetinātā ceļazīme (nezagu, bija izmesta:) ) tur visu kopā
Sliekšņos vēl novērojamas putas ... oriģinālais brīnums šķiet.

Bet par 1/3 no vienas puses maksāt 35 par bleķi ... droši vien vēl plānu bleķi."

Nespiežu tak nevienu pirkt! Vienkārši zinu ka nav tie sliekšņi pieejami kā golf2 tādēļ ar piedāvāju ja vēl kāds negrib čakarēties un pats locīt tad ir šāds risinājums dabūt gatavu! protams pie Saņkas garāžā būs lētāk vienmēr...

Atbildēt uz šo ziņu
adatuvilks

13 ziņas

PM

Zvanīju, interesejos DiviAuto (dārgs kantoris), teica, ka sliekšņi esot, cik maksā neatceros, bet vai tik nebija 70 eur. Prašņāju AutoJok (man patika cenas un attieksme pērkot viskautko citu), viņi teica, ka oriģinālie sliekšņi nāk tikai pēc 2000.gada, līdz tam izmanto vai nu nakamā modeļa (nedaudz jāpiedzen), vai no BMW kautkāda 5.vai 7.itkā forma līdzīga. Slieksni pats pirku priekš VW, bija auksti cinkots, biezums kādi 0,8, samērā stingrs, izlocīts labi, ražots PL.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 [5] 6

Forums » Tehniski jautājumi » SLIEKŠŅI.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online