Kvēlsveces .. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kvēlsveces ..

Lapas: 1 [2] 3
Kvēlsveces .. ( 3899 )
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Jā, tikai dīzeļa sveces oriģinālās nemaksā tik lēti kā benzīna dzinējam.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

par kvalitāti ir jāmaksā))

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

TARIŅŠ

72 ziņas

PM

Biju nopircis sveces pa 13 ar kapeikām,gabalā. Kad mainīju dizeļu centrā,pateica ka esmu duraks-dārgas un ne labākās. Itkā uz vietas ir labākas un lētākas ap 8 rubļi gabalā.

Atbildēt uz šo ziņu

CGV @ 2,5CRD 2003G.

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Jūs paskatieties arī kādas jaudas (strāvas) tās sveces ir. Ir atšķirība 5A vai 15A. Labāk jaudīgākas.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

TARIŅŠ: "Biju nopircis sveces pa 13 ar kapeikām,gabalā. Kad mainīju dizeļu centrā,pateica ka esmu duraks-dārgas un ne labākās. Itkā uz vietas ir labākas un lētākas ap 8 rubļi gabalā."
Protams ka vini meginas stumt savu preci un vis parejais ir mesls un nekam neder

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

ibiodizels

695 ziņas

PM

Denso iet jau 3. gadu uz vecā 2,5td.Ir bijušas mašīnas,kam Iskra sveces izkaus;eja relejus un nodedzināja vadus!Bluprint piekares detaļas ir sliktas,diezvai sveces būs labākas.

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

ibiodizels: "Denso iet jau 3. gadu uz vecā 2,5td.Ir bijušas mašīnas,kam Iskra sveces izkaus;eja relejus un nodedzināja vadus!Bluprint piekares detaļas ir sliktas,diezvai sveces būs labākas."

Paldies ! Nu beidzot vismaz viens kaut ko konkrtetu no brendiem nosauca!
Citādi man ja sāka likties,ka mums te kā ministru kabinetā-atbildēs visu ko,bet ne vārda par to, par ko bija jautājums

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Nevarēju nosaukt nevienu brendu, jo pats astoņu ziemu laikā neesmu nevienu kvēlsveci nomainījis. Ja -20C kādreiz negribēs uz sitiena startēties, tad arī sākšu pētīt.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Kvēlsveces ..
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online