...kartejais parsteigums » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » ...kartejais parsteigums

Lapas: 1 2 3 4 [5]
...kartejais parsteigums ( 5882 )
Tigeris

576 ziņas

PM

TARIŅŠ: "NEZINU PAR PORĀM,UZLIKU VĒL VIENU- SLIKTĀK NEBŪS. GADS SĀKĀS AR G.....JU,IEBRAUCU NOMAZGĀT AUTO,VISS O.K.TEMPERATŪRA MOIKĀ+5 ĀRĀ-15,BRAUCU ĀRĀ PAZUDA GĀZES PEDĀLS,TIKAI BRIVGAITĀ MOTORS STRĀDĀ.LĪDZ MĀJĀM 3KM, BRAUCU UN APGRIEZIENI 1200 UN AP 30KM/H RIPO. MĀJĀS STUNDU PARŪCINĀJU UN PĒC PĀRIS STUNDĀM ATKAL VIS°DARBOJAS,AIZBRAUCU UZ DIZEĻA CENTRU ,IZDZĒSU KĻŪDU. ĪSLAICĪGS GĻUKS,STRAUJA TEMPERATŪRAS MAIŅA."

Klau,ja iespējams,varbūt uzliec brilli un sameklē ,kur uz klaviatūras atrodas CapsLock taustiņš -šamējo var arī izslēgt!
Forumos rakstit augšēja reģistrā nozīme kliegt uz apkārtējiem, ja nav gadijies to zināt...

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tariņ - Oriģinālo filtra elementu arī nomainīji uz jaunu?
Jeb tikai liec klāt papildus filtrus.
Ja jau viss darbojās bez kļūdas nodzēšanas, ko vairs brauci uz dīzeļu centru? Gan jau kādu kapeiku šie atkal noplēsa.
Pats cenšos izvairīties no visādām moikām, kur ūdeni ar spiedienu lej. Nedod dievs vēl motoru mazgāt.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
TARIŅŠ

72 ziņas

PM

Tigeris: "

Klau,ja iespējams,varbūt uzliec brilli un sameklē ,kur uz klaviatūras atrodas CapsLock taustiņš -šamējo var arī izslēgt!
Forumos rakstit augšēja reģistrā nozīme kliegt uz apkārtējiem, ja nav gadijies to zināt... "

JA ATSLEDZ TAD KĻŪDA NEROAS,ESMU AR TO JAU SASKĀRIES.ES NEKLIEDZU NE UZ VIENU,UZRAKSTĪJU GADIJUMU. TO KA ŠAI FORUMĀ PROT APDIRST,ESMU LIETAS KURSĀ!!!!

Atbildēt uz šo ziņu

CGV @ 2,5CRD 2003G.

TARIŅŠ

72 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Tariņ - Oriģinālo filtra elementu arī nomainīji uz jaunu?
Jeb tikai liec klāt papildus filtrus.
Ja jau viss darbojās bez kļūdas nodzēšanas, ko vairs brauci uz dīzeļu centru? Gan jau kādu kapeiku šie atkal noplēsa.
Pats cenšos izvairīties no visādām moikām, kur ūdeni ar spiedienu lej. Nedod dievs vēl motoru mazgāt.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

Neesmu tik glups,kā izskatos; protams,ka nomainīju, mazgāju tur jau ap 8gadi un regulāri,2 reizes mēnesī,mazgāšana ar rokām-neciešu automātus.Esmu mazgājis i motorus i visu,bet tāda h...a pirmo reiz. Vienmēr kaut kas notiek pirmo reizi. Par kļūdas noņemšanu ,nemaksāju,maziņš blats. Ja panelī deg,kļūda-slikti jūtos.

Atbildēt uz šo ziņu

CGV @ 2,5CRD 2003G.

Lapas: 1 2 3 4 [5]

Forums » Tehniski jautājumi » ...kartejais parsteigums
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online