...kartejais parsteigums » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » ...kartejais parsteigums

Lapas: 1 2 3 [4] 5
...kartejais parsteigums ( 5878 )
TARIŅŠ

72 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

CGV @ 2,5CRD 2003G.

JurisB

179 ziņas

PM

TARIŅŠ: "HI !!! ŠODIEN PIEKDIENA----PIRMDIEN SĀKAM P---IES AR AUTO,PIEKDIEN--BEIDZAM. NOMAINIJU DEGVIELAS FILTRU UN PLUS UZLIKU SMALKO ,PAPILDUS FILTRU, PĒC DIZELCENTRA IETEIKUMA. BET VAINĪGAIS PAR RĪTA LEKŠANU IZRĀDIJĀS-KVĒLSVEČU RELEJS-DIZEĻCENTRĀ BIJU UZ DIAGNOSTIKU-VISI SPIEDIENI-O.K. TAGAD: VISS DARBOJAS,ŠORĪT UZ SITIENA PIEŠČĪLĀS. LAI JUMS RIPO AUTO,NESLIMO!!!!!!"

Tas tak jābauda pats pirmais! Vai tiešām nezināji?
Es, pirms sapratu, ar viskur pabiju un šo to pamaiņiju pārs gadus atpakaļ...

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

TARIŅŠ

72 ziņas

PM

BET SAJUTA KA AIZIET DEGVIELA,JO PIRMS TAM -DIVAS DIENAS IEPRIEKŠ ES SAMAINĪJU JAUNAS SVECES.TĀPĒČ UZ VIŅĀM PAT NEDOMĀJU.

Atbildēt uz šo ziņu

CGV @ 2,5CRD 2003G.

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Nezinu, vai papildus degvielas filtrs vajadzīgs. Galvenais mainīt laikus jau esošo. Tas jau arī pats par sevi ir smalkais filtrs, turklāt vēl ar apsildi.
Gan jau papildus filtrs bez apsildes, lielos salos būs grūti dabūt degvielu cauri.
Var jau būt, ka pirms CRD sprauslām der papildus filtrēt, bet savējam neliktu.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
TARIŅŠ

72 ziņas

PM

PAZIŅA NO DIZEĻCENTRA STĀSTĪJA NOTIKUMU: UZLIKA JAUNAS FORSUNKAS CRD MOTORAM,3-4 MĒNEŠI UN ATKAL TEK,UZLIKA VĒLREIZ JAUNAS,PUSGADS ATKAL TAS PATS, IELIKA PAPILDUS SMALKO-NO MERŠA UN TAGAD 3 GADI BRAUC INTENSĪVI UN VISS O.K. FILTRS AR SLANGĀM ,HAMUTIEM,DARBU--40 RUBLI,BET FARSUNKAS--?????? ČOMS MAN IEDEVA FILTRA KODU,PĒC TĀ ES AUTO BODĒ NOPIRKU..... NEZINU,VARBŪT TAS BIJA BLEFS,BET OTRS FILTRS ,TOMĒR PAR KŪŠA MATU TIESU DROŠAKS.

Atbildēt uz šo ziņu

CGV @ 2,5CRD 2003G.

ibiodizels

695 ziņas

PM

Stāsts no dīzeļcentra...Vari likt kaut 5 filtrus,bet labāk ir uzlikt 1 bet labas kvalitātes,kuram ir smalkākas poras.Sprauslas sāk nobeigties no sūdīgas degvielas,patiesībā no sīkām skaidiņām kas rodas sūknim dilstot...Tā man stāstīja.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tariņa stāstījumā sprauslu maiņa ne reizi nav saistīta ar oriģinālā filtra maiņu.
Nedomāju, ka oriģinālajam Mopar filtram nav smalkas poras.

Atbildēt uz šo ziņu
TARIŅŠ

72 ziņas

PM

NEZINU PAR PORĀM,UZLIKU VĒL VIENU- SLIKTĀK NEBŪS. GADS SĀKĀS AR G.....JU,IEBRAUCU NOMAZGĀT AUTO,VISS O.K.TEMPERATŪRA MOIKĀ+5 ĀRĀ-15,BRAUCU ĀRĀ PAZUDA GĀZES PEDĀLS,TIKAI BRIVGAITĀ MOTORS STRĀDĀ.LĪDZ MĀJĀM 3KM, BRAUCU UN APGRIEZIENI 1200 UN AP 30KM/H RIPO. MĀJĀS STUNDU PARŪCINĀJU UN PĒC PĀRIS STUNDĀM ATKAL VIS°DARBOJAS,AIZBRAUCU UZ DIZEĻA CENTRU ,IZDZĒSU KĻŪDU. ĪSLAICĪGS GĻUKS,STRAUJA TEMPERATŪRAS MAIŅA.

Atbildēt uz šo ziņu

CGV @ 2,5CRD 2003G.

Lapas: 1 2 3 [4] 5

Forums » Tehniski jautājumi » ...kartejais parsteigums
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online