...kartejais parsteigums » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » ...kartejais parsteigums

Lapas: [1] 2 3 4 5
...kartejais parsteigums ( 5877 )
igors1962

64 ziņas

PM

Aukstumos, Mans Dodge sagadaja kartejo parseigumu. Permkart,piedarbinot nerada nobrukumu un atrumkarbas stavoki,tikko parsleds uz R vai D indikacija paraadas,bet raada ka man ieslegts vis pec kartas R N D 3 L. Sak braukt nekaas nemainas bet vel pluss neraada spidometrs. Tahomtrs,temperaturas raditais,degvielu viss rada. Kaas pa krenķiemautiņas???? Lid -10 viss bija OK,bet 15-20 gradi saakas vajpraats. Ar pielaišanu vis OK,Parejais ari viss strada. Palidziet!!!!!!!!!!!!!!! SOS!!!!!!!!!!!!

Atbildēt uz šo ziņu
andiswww

51 ziņas

PM

Naktī mūsu pusē bij -24.Nekas jau tam vāģim nekait,elektronika mūsu mitro aukstumu ne īpaši pacieš.Manējam šīberis aizkrīt pie -7.Paliek siltāks,pats "atiet" . Tāpēc lielā salā braukāju ar vecu opeli-elektronikas nav,kaut -30,viss strādā.Priekšējais logs tik divreiz jau saplaisāja uz nelidzena ceļa:))

Atbildēt uz šo ziņu

town @ country LXi 3.3 flex ohv

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

kkur nekontakts. moš paneļim plate ar aukstajiem lodējumiem. un lūdzu iztiksim bez teorijām ka tā tam jābūt auksumā

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

andiswww

51 ziņas

PM

Nekādu teoriju,elementāra prakse ja nav garažas un muņiki štrāfē par atvērtu kapotu;))

Atbildēt uz šo ziņu

igors1962

64 ziņas

PM

Šobrid pie mums -10 gaju pameģinat,varbuut ''atgaja'' - nekaa. buus laikam jariktee Clio,tur ari nekaadas elektronikas nav.

Atbildēt uz šo ziņu
andiswww

51 ziņas

PM

igors1962: "Šobrid pie mums -10 gaju pameģinat,varbuut ''atgaja'' - nekaa. buus laikam jariktee Clio,tur ari nekaadas elektronikas nav."

Opelim šorīt nosprāga akumulators,aizcierēju uz tirgu kājām... Šurpu turpu pusstunda.Priekš kam man divas mašīnas...? Cik nu mums tās pilsētas lielas.Vispār ir vērts turēt divus naudas izpumpētājus...

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

vispār ir vērts sekot līdzi automobīlim, un tad neradīsies tizlas situācijas. iesaku ierīkot voltmetru. tas jūtami atvieglo dzīvi.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

igors1962

64 ziņas

PM

Man aari nekas nesanaca. Iztiriju tos divus štķerus kas pienaak pie karbas. Neliidzeja. Laikam tas iemesls dziļak. Ir domas tikt vaļa no taa dodge,vai ari mainit pret dizeli ar manualo.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » ...kartejais parsteigums
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online