Motora temperatuura kriitas ripinot pa shoseju » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Motora temperatuura kriitas ripinot pa shoseju

Lapas: 1 2 [3] 4 5
Motora temperatuura kriitas ripinot pa shoseju ( 5598 )
JurisB

179 ziņas

PM

Tik no pieredzes - pārāk ilgi noturēts un neveiksmīgā vietā ielīdis kartons (kad vēl nebiju nomainījis termostatu) var palīdzēt sarūsēt kādam no radiatoriem. Man krita kondicioniera....

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

maija_kr

29 ziņas

PM

Pagājušā gada vasaras, liekas ka sākumā, arī aizbrucu uz TCMotors, man bija otrādāk - pa šoseju karsa, pilsētā kritās temperatūra. 3 reizes braucu pakaļ, jo šie zvanija ka gatavs auto, kad aizbraucu, atkal karst, nomainīja trubas - nelīdzēja, tad esot jāmaina termostats - nelīdzēja, tad jāmaina radiators - nu tad līdzēja.. Rēķins 800 € . Savācu auto, bet kondiķis nestrādā, prasīju kāpēc, atbildēja ka ir noplūde un viņi var salabot pa mistisku summu.. Savācu auto un uzpildīju parastā servisā freonu un nekādas noplūdes nebija. Kad teicu ka nevaru katru dienu braukt ar autobusu no ventspils uz rīgu un atpakaļ (jo auto nav gatavs), jo mājās ir zīdainis, tad vīrietis kurš piereģistrē auto, sāka man mācīt lai es izdomāju kā pabarot bērnu un ka man ir jāatslauc bērnam piens. Attieksme bija briesmīga un ciniska.

uldise: "Paldies visiem par viedokljiem, pierakstijos pirmdien pie TCMotors viziitee - cik pa telefonu teica, ka normaali tas neesot..
Uldis
"

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2005 2.8 crd

Ezis2

1676 ziņas

PM

Nu TC motors ir pedejais servis uz kuru ir jabrauc.. izvanda pus masinu ,nomaina to ko nevajag . piestada kosmisku rekinu bet problema ta ari nav atrisinata.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Vispirms prasiet diagnostiku (nekādu remontu), uzreiz norādot problēmu un ka rezultātus vēlēsieties saņemt rakstiski. Ar to jau visa apčakarēšana sākas, ka mutiski pasaka jāmaina tas un tas, bet pēc nomaiņas problēma neatrisinās. Tā būs papīrs, ka problēma ir no tā un tā. Lai atrisinātu, jānomaina tas un tas.
Ja nomainot to un to problēma neatrisinās, nemaksāt ne tikai par jauno detaļu, bet prasīt atpakaļ naudu arī par nekvalitatīvo diagnostiku.

Bet, cik saprotu, viņi ne par ko nevēlas sniegt rakstiskus diagnostikas rezultātus. Varbūt tad labāk vispār neriskēt tur rādīties.

Atbildēt uz šo ziņu
uldise

21 ziņas

PM

mjaa, man ar TC motors ir bijusi tikai viena pieredze, kad vajadzeeja atsleegu paarkodeet, paredzeetajaa laikaa neiekljaavaas, bet citaadi ok.
ir kaadam pieredze ar Atlas Motors?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GC '12 3.6

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

uldise: "mjaa, man ar TC motors ir bijusi tikai viena pieredze, kad vajadzeeja atsleegu paarkodeet, paredzeetajaa laikaa neiekljaavaas, bet citaadi ok.
"

Es pie viņiem vienīgo reizi piekodēju jaunu atslēgu. Viss bija kā paredzēts.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

N jau laiks pagajis bet sadi tadi pazistami savulaik pie viniem auto apkopes taisija un remonteja ,nu sory.. nekaa personioska bet kam nav kur naudu likt un ir daudz briva laika brauciet tik tur tas es par TC biju domajis.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Tigeris

576 ziņas

PM

uldise: "mjaa, man ar TC motors ir bijusi tikai viena pieredze, kad vajadzeeja atsleegu paarkodeet, paredzeetajaa laikaa neiekljaavaas, bet citaadi ok.
"

Atlas Motorā kadas reizes 5 pa 10gadiem ir būts. Nav īpaši lēti,bet vismaz,cik kas labots,ir izdarīts normāli,dunduki tur nestrādāja.
Vienigā vieta no lielākiem Chrysler apkalpojošiem servisiem,kur noteikti vairs savu auto iekša nedzīšu,pagaidām ir Frank Autocentrs

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » Motora temperatuura kriitas ripinot pa shoseju
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online