Ļooti daudz un baltas atgāzes » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Ļooti daudz un baltas atgāzes

Lapas: 1 [2] 3
Ļooti daudz un baltas atgāzes ( 5135 )
maija_kr

29 ziņas

PM

Zinu, ka vajag mainīt tikai tās, kuras nestrādā, bet Ventspilī nav NEVIENS, kas man var pateikt kura nestrādā, tādēļ iedomājos, ja nav pārāk dārgi, tad varbūt izdevīgāk nomainīt visas, nekā meklēt kādā citā pilsētā kādu kas man palīdzēs un domāt kā uz turieni nogādāt auto (jo meistars teica, ka nebūtu vēlams šobrīd braukt lielus gabalus). Bet 90 ir par daudz lai maksātu par izslēgšanas principu..

Zuris: "
Mainīt vajag tās,kuras nestrādā,nevis visas.Ir piedāvājumā sprauslas lietotas,pārbaudītas 90eiras/gb.
"

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2005 2.8 crd

anzen

54 ziņas

PM

Visas mainīt nedomāju, ka būs prāttīgi!
5 gadu laikā savam esmu nomainījis visas četras sprauslas, kaut kas notika sāka pa vienam mirt nost, saliku lietotās nav ne vainas iet labi. Tiktu līdz Liepājai, noteiktu tev kura sprausla beigta un pie tavas labās gribēšanas varētu arī nomainīt.

maija_kr: "Zinu, ka vajag mainīt tikai tās, kuras nestrādā, bet Ventspilī nav NEVIENS, kas man var pateikt kura nestrādā, tādēļ iedomājos, ja nav pārāk dārgi, tad varbūt izdevīgāk nomainīt visas, nekā meklēt kādā citā pilsētā kādu kas man palīdzēs un domāt kā uz turieni nogādāt auto (jo meistars teica, ka nebūtu vēlams šobrīd braukt lielus gabalus). Bet 90 ir par daudz lai maksātu par izslēgšanas principu..

"

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, 2.5CRD

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Vienīgais nav saprotams, kā var nepārtraukti kāpt eļļas līmenis, ja antifrīzs nezūd un degviela arī neiet eļļā. Ne jau logu šķidrums kaut kā tek eļļā. Manuprāt to degvielas klātbūtni eļļā pēc smaržas varētu būt grūtāk nokontrolēt.

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Vai kāds kods beigām sprauslām nosakāms ar atslēgas kodu metodi?
Man nav dūmu, bet degviela pazūd, vismaz patēriņš ir daudz lielāks nekā vajadzētu būt un eļļas līmenis augsts. Nomainīju eļļu, pēc pāris dienām atkal virs maksimuma, bet tālāk nekāpj.
Sazvanīju vietējo chrysler servisu, viņu darba laiki ir pašlaik man nederīgos laikos, jādomā kā savādāk noteikt vainu. Vai tur vajag speciālu chrysler programmatūru vai dīzelim paredzētās derēs?

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

maija_kr

29 ziņas

PM

Kur tieši Liepājā? Varbūt var mēğināt braukt, jo nezinot par problēmu izbraukāju Rīgu un atpakaļ..

anzen: "Visas mainīt nedomāju, ka būs prāttīgi!
5 gadu laikā savam esmu nomainījis visas četras sprauslas, kaut kas notika sāka pa vienam mirt nost, saliku lietotās nav ne vainas iet labi. Tiktu līdz Liepājai, noteiktu tev kura sprausla beigta un pie tavas labās gribēšanas varētu arī nomainīt.

"

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2005 2.8 crd

anzen

54 ziņas

PM

Atsūt man savu tlf num (privāti) rīt pazvanīšu, padomāsim ko var darīt lietas laba.

maija_kr: "Kur tieši Liepājā? Varbūt var mēğināt braukt, jo nezinot par problēmu izbraukāju Rīgu un atpakaļ..

"

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, 2.5CRD

sando2008

186 ziņas

PM

anzen: "Visas mainīt nedomāju, ka būs prāttīgi!

"

Nosaki salīdzinot sprauslām atplūdes ?

Atbildēt uz šo ziņu
anzen

54 ziņas

PM

sando2008: "

Nosaki salīdzinot sprauslām atplūdes ?"

Nosaku pēc skaņas ar stetoskopa palīdzību.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, 2.5CRD

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Ļooti daudz un baltas atgāzes
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online