GV 2007 vs 2008 » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » GV 2007 vs 2008

Lapas: 1 [2] 3
GV 2007 vs 2008 ( 3532 )
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Viensjaanis: "

Nesen darbā remontēju Lancia Voyager ar dīzeļmotoru.Vidējo patēriņu rādīja 13,4."

Te oficiālie dati http://www.tcm.lv/assets/upload/userfiles/files/pdf/Lancia_PriceLists/Lancia_Voyager_Aprikojums.pdf

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Tak tapat zinams ka visi autorazotaji krapjas un uzraditais degvielas paterins neatspogulo realo . Un garantija tikai 2 gadi ! godigi sakot nozelojami...

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Manējais ēd mazāk kā norādīts.
Garantija jau pamatā vajadzīga tikai papildus naudas nokāšanai. Skaidrs, ka tam benzīna auto vajag uzreiz likt gāzi, neatkarīgi ne no kādām garantijām.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Janozaurs

80 ziņas

PM

Gāzei ir viens liels mīnuss. Varētu pat teikt, ka šis mīnuss pārsit visus plusus: gāzes balons vai nu guļ bagāžniekā, vai zem sēdekļa vai rezerves riteņa vietā. Visi varianti ir stulbi (priekš manis). Par ekonomiju: jaunais par 0.4 litriem būs ekonomiskāks, ja tas ir tik svarīgi (uz 100 litriem "ekonomija" 0.40 eiro). Labāks, protams, jaunais. Tikai vai par to maksāt? Es gribētu jauno, bet pirku vecāko tieši cenas dēļ.

Atbildēt uz šo ziņu

GV, 05. 2.8

Janozaurs

80 ziņas

PM

InsekC: "

Man otrās rindas krēsli ar diviem "spārnainajiem" uzgriežņiem pieskrūvēti.
Nav jau pilnvērtīgs stow & go, BET 5 min. laikā abus var izņemt/ielikt. "

Bet ja ir vieta kur tos glabāt.
Visi tie skrūvējamie krēsli tomēr rada neērtības. Es ievēroju, ka realitāte ir tāda: krēsli ir vai nu ielikti visu laiku, vai uzņemti. Ja vajag kaut ko vest, nāksies padomāt: vai tiešām jāņem kaut kas ārā.

Atbildēt uz šo ziņu

GV, 05. 2.8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Janozaurs: "
Bet ja ir vieta kur tos glabāt.
Visi tie skrūvējamie krēsli tomēr rada neērtības. Es ievēroju, ka realitāte ir tāda: krēsli ir vai nu ielikti visu laiku, vai uzņemti. Ja vajag kaut ko vest, nāksies padomāt: vai tiešām jāņem kaut kas ārā.
"
katru dienu kko lielu ved? propāna balons vairs nav nekāds mīnus, ja sākam domāt par sprauslām, sukņiem, turbīnām webastām un vēl neskaitāmiem pseidoekonomiskā dīzeļa detaļām

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Janozaurs

80 ziņas

PM

PASSATizhi: "katru dienu kko lielu ved? propāna balons vairs nav nekāds mīnus, ja sākam domāt par sprauslām, sukņiem, turbīnām webastām un vēl neskaitāmiem pseidoekonomiskā dīzeļa detaļām "

Lielu ne lielu, bet bieži vajadzīgas papuldus sēdvietas. Ikdienā 7 vietas traucē. Grūti līst aizmugurē. Man visbiežāk stāv otrajā rindā viens krēsls, bet trešajā vai 1 vai trīs. Tad teāli sanāk 5 (6) karaliskas vietas, kur ērti iesēsties.
Ja stow n go mašīna, tad gāzi var ielikt zem viena no sēdekļiem. Bet esmu redzējis tādus eksemplārus kur 100 litrīgs balons stāv bagažniekam pa vidu. Un sanāk, ka no aizmugures pat neko nevar ielikt. Jēga tad bija pirkt lielu mašīnu. Varēja tad paņemt mazāku un braukt bez gāzes. Tas ir mans nepareizais viedoklis. Tādus redzot pat domāt negribas pat domāt par gāzi.

Atbildēt uz šo ziņu

GV, 05. 2.8

Kvatra

746 ziņas

PM

1 mēnesi jau esmu nobraucis ar 2008 limited 4.0, uzreiz iemetu gāzi, divi baloni zem vidējiem beņķiem, kopā 88 litri lien iekšā. Izmaksāja 1170 eur pie heinrihs gāze. Jauda motoram pietiekami (~250 Zs). Pātēriņu konkrēti neesmu nomērījis, bet kaut kas ap 16 grozās. Mīnuss tas, ka nevar vairs ielocīt vidējo rindu grīdā. Bet nav problēmas to beņķi uztaisīt fiksi izraujamu. Kamera normāla fīča kopā ar parkingiem, vismaz šaurās stajankās, bet baigi jāpiešaujas, visu laiku gribas lūrēt uz aizmuguri. Vienīgais, ka pie mūsu laika apstākļiem ātri aizdiršas. Ekrāni pie griestiem priekš sīkajiem labi, vismaz klusums aizmugurē 6 robu automāts slēdzas tā, ka vispār nejūt, reāli laba štelle gariem gabaliem. Par veramajiem vidējiem logiem, hvz vai baigi vajadzīgā lieta, tāpat vasarā kondiška. Otrās rindas apsilde laba lieta. Kruta ir remote start, neizejot no mājas, var iesist dūmā, darbojas 2x pa 15 min, pūš uz logiem un ieslēdzas pakaļējā loga un spoguļu apsilde. Manuprāt dīzeli nav jēga ņemt, kā jau pasātists minēja. Man jau pietika ar tourana turbīnu, egr, webasto un visām dīzeļa problēmā. Jauda arī nekāda priekš 2.8. 2007 gada dīzelis jau tērē ap 10-11, skatoties gan kā brauc un kur. Ar iepriekšējo nevaru salīdzināt, pēdējais bija 99 gada 3.8. Vēl jāpiemin, ka apkope salīdzinoši pa lēto, zobsiksnas komplekts ~ 55, eur, ūdenssūknis 60 eur, filtri ar neko dārgi nebija.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » GV 2007 vs 2008
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online