gaze » Tehniski jautājumi
Lapas: 1 [2]
gaze ( 2576 )
bukjelis

64 ziņas

PM

Man ari deg chek engine lampinja kad brauc uz gazi kad uz benzinu tad nedeg izmet kludu parak slabs degmaisijums.

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

check engine droši vien dēļ liesā degmaisījuma uz gāzi, ja jau pat slēdzās atpakaļ. Likt citu kompi tikai ka kāds nemāk atrast kas par kompi arī muļķīgi. No spiediena sensora un t-ras sensora tak var arīar "rociņām" nolasīt, ja jau netiek klāt programmai, kas to nolasa priekšā. Paskaties vai nav kaut kur apakšā saplacināta, saspiesta caurule, kas no balona uz reduktoru nāk, tur arī spiediens var zust, kad vajadzīga lielāka ražība (uzdodot gāzi). rekur ir tavējais ražotājs domāju http://www.bluemec.com/lpg-systems.html Interfeiss tāks pats kā man zenītam. Man ir arī bluetooth adapteris priekš zenīta, var pats visu paskatīt.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

bukjelis: "Man ari deg chek engine lampinja kad brauc uz gazi kad uz benzinu tad nedeg izmet kludu parak slabs degmaisijums."

Gāzes slēgšanos uz gāze / benzīns regulē gāzes kompis, kas to dara atkarībā no gāzes spiediena sistēmā un temperatūras reduktorā. Ček endžina lampiņu dedzina auto vadības bloks. 2 neatkarīgas sistēmas. Gāzētiem auto čekendžins kā likums deg nonstopā. Reti kuram izdodas to piemānīt.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

Ezis2

1676 ziņas

PM

A vot par to ka čekendžins gazeneikiem parasti deg nonstopa , nu galigi nepiekritisu ! Jaa ir auto kam nepatik gaze un met kludas araa bet Voygeris nav starp tiem ! Voygeris ar 3,3-3,8 motoriem ir loti pateicigs gazei un ja vien gazes meistars nav cirvis un zin ko dara tad visam tur ir jastrada.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Būs jānolasa ko man tas čekendžins saka. Var jau būt ka ko citu nesaistē ar degmaisījumu.

Vēl viena lieta par pārslēgšanos no gāzes uz benzīnu.
Pārbaudi kas ir ar dzesēšanas šķidruma līmeni radiātorā. Ja tas ir stipri par zemu varbūt (tikai varbūt) nepietiek pečkai un līdz ar to arī gāzes reduktoram.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » gaze
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online