Dators. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Dators.

Lapas: [1] 2
Dators. ( 2637 )
Janozaurs

80 ziņas

PM

Ko nozīmē borta datorā tādi rādītāji, piemēram:11.0 mpg
Apakšā rakstīts avg un otrā pusē eco.
Spiežot gāzi cipari dažreiz pat samazinās. Cipari visu laiku turas ap 10

Atbildēt uz šo ziņu

GV, 05. 2.8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

mpg= miles per gallon
Tātad degvielas patēriņš. Cik jūdzes nobrauktas ar vienu galonu. Jo lielāks rādītājs, jo ekonomiskāk braukts.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Jus ko Jokojat ? Tiesaam eset tadi:" Dinazauri" ka nesaprotat ko jums borta dators rada Un ja pat taa... panem manuali un izlasi ! nevis taisi kartejo temu, bezteemu.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Te konvertieris uz Eiropietim saprotamākām vienībām http://www.checkyourmath.com/convert/fuel_economy/us_mpg_liters_per_100km.php

Man jau liekas, ka tas patēriņš ir drusku par lielu, vai tik nav pienācis laiks gaisa filtra un sveču, svečvadu maiņai. Ja, protams, tas benzīnniekam.

Atbildēt uz šo ziņu
Janozaurs

80 ziņas

PM

Es zināju, ka mi ir miles un g gallons. Tikai nesapratu kāpēc uzspiežot gāzi, samazinās. Tagad sapratu, paldies.
Tikai cits jautajums: vai var uzlikt, tā lai rādītu patreizējo degvielas pstēriņu. Citādi man rāda tikai vidējo uz 100 km. Nu vai to galonos....

Atbildēt uz šo ziņu

GV, 05. 2.8

Janozaurs

80 ziņas

PM

Ezis2: "Jus ko Jokojat ? Tiesaam eset tadi:" Dinazauri" ka nesaprotat ko jums borta dators rada Un ja pat taa... panem manuali un izlasi ! nevis taisi kartejo temu, bezteemu.
"

Man manuālis ir franču valodā ( auto no beļģijas). Bet saprotamā valodā ir mājās datorā pdf failā. Jautājumu uzdevu no telefona, jo mājās vēl nebiju.

Atbildēt uz šo ziņu

GV, 05. 2.8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tas patēriņš 2.8 dīzelim?

Atbildēt uz šo ziņu
Janozaurs

80 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Tas patēriņš 2.8 dīzelim?"

patēriņu litros uz 100 km man rāda 14.2 ( braucu 90% pa pilsētu)
tas galonos kur rakstīju, bija kad pamatīgi gāzēju, devu virsū, jo nevarēju saprast, kāpēc rāda padsmit, es uzdodu gāzi līdz galam, nomet uz pavisam mazu ciparu pat 8.

Atbildēt uz šo ziņu

GV, 05. 2.8

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Dators.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online