P 0127 » Tehniski jautājumi
Lapas: [1] 2
P 0127 ( 2529 )
aga

161 ziņas

PM

Rāda kļūdu P 0127,nekur nevar atrast izskaidrojumu!!!!

Atbildēt uz šo ziņu

2.8 crd 2007

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

gribēji teikt ka nemaz nemeklēji to izskaidrojumu

Intake Air Temperature Too High

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

aga

161 ziņas

PM

Meklēju,rāda līdz 125 un tālāk 130. PALDIESSSS !!!

Atbildēt uz šo ziņu

2.8 crd 2007

migano

351 ziņas

PM

varbūt pēc pieredzes kāds zina kad izmet kļūdu P0403 ?
EGR solenoīda vārsts nestrādā
, kad tiek padots signāls ?

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Ezis2

1676 ziņas

PM

migano: "varbūt pēc pieredzes kāds zina kad izmet kļūdu P0403 ?
EGR solenoīda vārsts nestrādā
, kad tiek padots signāls ?
"
Ir laba pieredze.. ja negribi kludas datoraaa tad nomaini to egr kontrol solenoidu.. A taa , noglusi vinu vispar un brauc laimgs talak.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

migano

351 ziņas

PM

Ezis2: " Ir laba pieredze.. ja negribi kludas datoraaa tad nomaini to egr kontrol solenoidu.. A taa , noglusi vinu vispar un brauc laimgs talak."

es kaut kad biju viņu noņēmis, izjaucis iztīrīt. Nez kāda situācija izsauc kļūdu, šis nevar pavērt to EGR vārstu ar vakumu ?

Noglušīt domāts pašu EGR, ielikt bleķi pie blīves ? Itkā raksta, ka tad motors strādā pie augstākām t-rām, vārsti ātrāk izdeg utt .... nez, droši vien ka teorija tikai.

Vispār man tas 3.0 dīvaini iet, reizēm šauj tikko pielaists, tieši silts. Tas neatkarīgi, benzīns vai gāze. Kārtīgi iegāzē un tad aiziet. Nevar būt saistīts, ka EGR palicis vaļā un piešķiļās ar atvērtu EGR ?

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Ezis2

1676 ziņas

PM

Ne apgriezieniem nevejedzetu mainities.. es savulaik vispar nobraukaju kadus 2 menesus ar nonemtu nost to EGR solenoidu un ar apgriezieniem un jaudu vis bija kartiba. Man intreseja nafig vins noklajas un es uzliku uz dela un ar aamura palidzibu atveru to EGR un paskatijos kas lacitim vedera

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

migano

351 ziņas

PM

Ezis2: "Ne apgriezieniem nevejedzetu mainities.. es savulaik vispar nobraukaju kadus 2 menesus ar nonemtu nost to EGR solenoidu un ar apgriezieniem un jaudu vis bija kartiba. Man intreseja nafig vins noklajas un es uzliku uz dela un ar aamura palidzibu atveru to EGR un paskatijos kas lacitim vedera "

nu jā, ja EGR vārsts ciet, tad atvienots EGR solenoīds noko "sliktu" neizdarīs. Galvenais lai no ieplūdes "kolektora" pievads uz vakumu nav vaļā, tas mazliet varētu iespaidot apgriezienus...

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » P 0127
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online