Town Country. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Town Country.

Lapas: [1] 2 3
Town Country. ( 4017 )
PodnieksR

2 ziņas

PM

Labdien.
Ir problēmiņa radusies ar Chrysler Town&Country 2003.gada, 3.8L benzīns/gāze...
Nopirku auto, visu laiku braucu viss ok. Pienāca laiks samaksāt valstij nodokļus un pie reizes pabarot teh.apskates stacijas večus... Šie man paziņo, ka auto ir par zemu pakaļa, pareizāk sakot gāzes balons ir par tuvu zemei. Sanāk, ka ir jāpaceļ augstāk dibengals.
Kādi ieteikumi no Jums, kungi?
(Amortiņi tievie)

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

PodnieksR: "Labdien.
Ir problēmiņa radusies ar Chrysler Town&Country 2003.gada, 3.8L benzīns/gāze...
Nopirku auto, visu laiku braucu viss ok. Pienāca laiks samaksāt valstij nodokļus un pie reizes pabarot teh.apskates stacijas večus... Šie man paziņo, ka auto ir par zemu pakaļa, pareizāk sakot gāzes balons ir par tuvu zemei. Sanāk, ka ir jāpaceļ augstāk dibengals.
Kādi ieteikumi no Jums, kungi?
(Amortiņi tievie)
"
laikam siem skate ir jauna tema par ko cakaret tautu Es kareiz sodien eju skati , vis itka kartibaa bet saka man ar merlenti merit kautko ap gazes balonu ! sak man kautko stastit ka gazes balons nav uzstadits atbilstosi , man acis lielas ! kas ko ? sis saka ka izputejs atrodas par tuvu un ka pats balons par zemu esot ,saku sim ka tas gazes balons tur 9 gadi staav kops uzlikts 07 gada sakuma, un ka nav bijusas problemas ar skati. Kautko saaka zagoties saku ka esmu vienigais ipasneiks sim auto LV kops registracijas.. sekoja teksts "parbaudisim " kautko vandijas pa datoru un laikam ari parbaudijas... lainu kaa uzlimi man loga ielimeja izgaju skati ar pirmo sev par brinumu bet dabuju protokola uzrakstu ka tiek izsteikts bridinajums par gazes balona uzstadisanas neatbilstibu un mutisku aicinajumu "tikt galaa ar to gazes balonu "

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

igors1962

64 ziņas

PM

Kur gaji? Rīga?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

igors1962: "Kur gaji? Rīga?"
ja ;) principa bija redzems ka cilveks parzin sitos busus , vini palielam visi zin katra auto aktualas problemas... Ta ari man pateica ka sitiem busiem ar vecumu lagas nosezas.. prasiju un cik tad ir jabut tam balonam no zemes minumumam ? 200 mm , a man esot... 180 Vins gan neredzeja to ka man normala krava stav bagaznieka prasu ,un ko darit ? Ta ari pateica ka likt papildus lagas un starp balonu un izsputeju norobezojosu metala plaksni.

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nepaliekat smieklīgi. taunam un grandam IR jābūt resnajiem amjiem. ar viņiem pakaļa nevelkas pa zemi. prasības gāzes balonam nav no pirksta izzīsti. un tas ka iepriekšējos gados kkas nav pamanīts vai pievērtas uz to acis, nenozīmē ka viss ir ok. mums jau tā ir ļoti zemas prasības priekš TA. net daudzi vēl pamanās arī pret tiem gausties...

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "nepaliekat smieklīgi. taunam un grandam IR jābūt resnajiem amjiem. ar viņiem pakaļa nevelkas pa zemi. prasības gāzes balonam nav no pirksta izzīsti. un tas ka iepriekšējos gados kkas nav pamanīts vai pievērtas uz to acis, nenozīmē ka viss ir ok. mums jau tā ir ļoti zemas prasības priekš TA. net daudzi vēl pamanās arī pret tiem gausties..."
Ir man tur tie resnie amji un vienmer ir bijusi vnk ka jau rakstiju krava bija bagaznieka... a par starpsienu man tas ir sikums ielikt tur dzelzi pa vidam, nu ja ir normativi jauni tad ir .. a tu pats te neblato skaties ka tev vienu dienu skatee nepasaka ka tev otras rindas kresli gridaa nelokas ka razotajs paredzejis ;) nesatreicies musejie csdd geniji ari lidz tam tiks ;)

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tak izkrauj kravu pirms apskates un viss padarīts. Tieši pirms iebraukšanas vēl paņem aiz āķa vai aizmugurējā bampera un pastiep nedaudz uz augšu.
Par apskatē ieteiktajām papildus lāgām gan var izsvilpt.
Forumā pieejama informācija, ka vairumam resno amortizatoru lietotāju atsperu lāgas izliekušās uz otru pusi (gali zemāki kā vidus). Resnie amortizatori kā klīrensa regulētāji strādā tikai braucot, stāvošam auto tie ir tādi paši kā tievie. Cik ātri pēc brauciena pārstāj turēt klīrensu, skatieties paši. Ne jau braucošam mērīja augstumu.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Da man tacu tur nav nekadu problemu ;) auto miera stavokli stav normali , vis tur ir kartiba , vienkarsi galigi nebija laika izkraut auto un man ari nenaca prata ka kads tur kautko meris jo skaidri redzems ka balons uzstadits ne gadu un ari ne 3 atpakal,un ka stav vins no pirmssakumiem. A par Lagu problemu man sen zinams un ir ari zinams ka to risinat.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Town Country.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online