...Neko nesaprotu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » ...Neko nesaprotu

Lapas: 1 [2]
...Neko nesaprotu ( 2865 )
ibiodizels

695 ziņas

PM

Tukšgaitas regulators pilda kompja doto darbu.Kompis lasa infu no visiem devējiem...1 Es baudītu zondi,netā ir infa kas jāskatās,bauda rūcošam.

Atbildēt uz šo ziņu
igors1962

64 ziņas

PM

IBIODIZELIM. Neko tadu neta neatradu. Varbuut vari isstastiit normala latviešu valoda.

Atbildēt uz šo ziņu
UgunsX

36 ziņas

PM

Brīvgaitas vārsts var būt iesprūdis, aizaudzis, pusmiris utt. Man 3-litrīgajam bija pusmiris vārsts, vaļā vērās, ciet nē, plus vēl EGR vārsts dažreiz iesprūda atvērtā stāvoklī, rezultātā brīvgaita ap 1500 un, loģiski, kārba slēdzas ar sitieniem.
Brīvgaitas vārstu var notestēt ar diagnostikas aparātu vai ar 12 voltiem, diviem vada galiem un krietnu devu pacietības.
Var pārbaudīt arī vai vakuuma trubiņas motortelpā nav salūzušas, viņas parasti aiz vecuma ir trauslas, var raut gaisu.
Pareizi te saka, tāda kārbas darbība vēl nebūt nenozīmē, ka vaina ir kārbā. Diez vai kārbas defekts varētu izsaukt paaugstinātu brīvgaitu, vismaz neesu nekad ar ko tādu sastapies. Esu iedarbinājis motoru ar noņemtu kārbu, nekāda vaina, rūc kā parasti.

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

https://www.youtube.com/watch?v=fBQ-1pqSoXM uz ātro.Voyager manuālī bij minēti zondes mērījumi.Bet ja nesaprot,labāk nevajag pašam remontēt.Štekeri,vadi un vakumtrubas ir pārbaudītas?

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Temperatūras devēju arī vajag pārbaudīt,vai pareizi rāda

Atbildēt uz šo ziņu
igors1962

64 ziņas

PM

Es ari domaju ,ka karba OK. Jo pie normaliem tukšgaita apgriezieniem parslegšanu nemaaz nevar juust. kura vieta atrodas EGR?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » ...Neko nesaprotu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online