ella rokas aatrumkaarbai 1994.g 2.5 dizelim » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » ella rokas aatrumkaarbai 1994.g 2.5 dizelim

Lapas: [1]
ella rokas aatrumkaarbai 1994.g 2.5 dizelim ( 2530 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

apskatiijos liimeni - apmeeram puse. pasmazrzoju - ozj peec kaarbas ellas. apskatiijos BP katalogaa - shie saka ka jaalejot sintetiskaa 5v40 motora ella......
radaas jautaajumi: 1. cik briesmiigi buus ja pielieshu klaat esosajai to truukstosho litru, 2. kaa izlaist esosho lai nomainiitu visu ellu, 3. un ko tad iisti labaak liet iekshaa?

ir kaadam pieredze? )

Atbildēt uz šo ziņu
GIN

191 ziņas

PM

man bija tā pati problēma ka kārba pustukša. servisā pēc kataloga bija kautkāda motoreļļa to arī ielēja kādus 2 litrus. pagaidām problēmu nav. itkā kārba nedaudz sulojas bet ja pa gadu jāuzlej 1-2 litri tad es domā ka nav jēgas ņemt kārbu nost un kautko remontēt

Atbildēt uz šo ziņu

2.8 CRD 2005/audi 80 B4 1.9TDI

Loms

219 ziņas

PM

CV 2.5 td mehāniskajā kārbā - 2.1L sintētiskās motoreļļas (5w - 40)....

Atbildēt uz šo ziņu
Loms

219 ziņas

PM

man bija sintētika un pēc sajūga maiņas arī ielēju sintētiku (motora)... tad datus ņēma no servisa programmas...
p.s. principā to varētu uzzināt piezvanot uz T&C...

Atbildēt uz šo ziņu
austrisvoy

109 ziņas

PM

Ar tām kārbām ir bišķi mistika.Parasti ja nekas nav darīts tad ir sarkanā automātu kārbas eļļa ,pēc veikala katalogiem motoreļļa sintētika . Grāmatiņā kas nāk voyageram līdz raksta ka transmisijas eļļa. Ej nu cilvēks tiec gudris. Es savam sagāzu transmisijas ,jo pirms tam bija tāda paskaļa. :idea:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.5 TD 96

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » ella rokas aatrumkaarbai 1994.g 2.5 dizelim
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online