kantainais voyagers ar seat lukturiem?????????? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » kantainais voyagers ar seat lukturiem??????????

Lapas: [1] 2
kantainais voyagers ar seat lukturiem?????????? ( 2454 )
janka89

59 ziņas

PM

sveiki. varbut kads ir licis savam kantainajam voyageram seata lukturus? intrese paris jautajumi par regulaciju un stiprinajumiem. vai pat labak , ja ir foto no sada procesa. vnk sakam graizit, un atduramies pie problemas ar gaismas stara lenki.

Atbildēt uz šo ziņu
igors1962

64 ziņas

PM

Jopcik! Ko var nemties ar taam gaismam ko tur eksperimentet???? Liec papildus ''Bosh'' vai ''hella'' talaas gaismas lukturus,un aizmirsi par problemu. Jautajuma cena 100-150 euro-toties vaeresi visu redzet uz 300 metriem

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

igors1962: "Jopcik! Ko var nemties ar taam gaismam ko tur eksperimentet???? Liec papildus ''Bosh'' vai ''hella'' talaas gaismas lukturus,un aizmirsi par problemu. Jautajuma cena 100-150 euro-toties vaeresi visu redzet uz 300 metriem"
a ko ar tuvajiem darīt? ja man būtu kantainais, liktu dzidros stiklus un lēcas.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

igors1962

64 ziņas

PM

nu ar tuvajem var istikt kautkaa. Man pašam DC 1999g. gaismas ari suudiga. Bet tagaad vismaz ar talajem braucu,ka karalis. Vienigais atraak japarsled us tuvajem.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Manam redzamība naktī stipri uzlabojās pēc priekšējā loga vējstikla nomaiņas uz jaunu.
Pirms tam arī gaismas brāķēju, tagad var iztikt.
Nedomāju, ka tālie tik slikti, ja fiksāk nepārslēdz, pretī braucošie midžina.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Man T@C 2000. Tūva gaisma bija slikta.
Noskrūvēju lukturus, mājās izmazgāju no iekšpuses (bija visādi sūdi uz putekļi iekšā. Un no ārpuses nopulēju ar pūlējamo pastu.
Tagad priecājos kā spīd!!!

Atbildēt uz šo ziņu
janka89

59 ziņas

PM

problema , jau taja , ka sudigas tuvas gaismas. talie ta butu pofig, jo vairak tak izmanto tuvos. vnk ir iepirkti tie seat lukturi ,un prasas paris padomi no tiem , kuri tadus jau uzstadijusi.

Atbildēt uz šo ziņu
munds

477 ziņas

PM

janka89: "problema , jau taja , ka sudigas tuvas gaismas. talie ta butu pofig, jo vairak tak izmanto tuvos. vnk ir iepirkti tie seat lukturi ,un prasas paris padomi no tiem , kuri tadus jau uzstadijusi."
tur jau tā nelaime, ka mūsu satiksmes apstākļos reti kad sanāk ieslēgt tālos, pamatā ar tuvajiem jābrauc, kuri kantainajam nav nekādi, Man ir ielikti toledo lukturi, nekas jau īpašs nav, labāk par oriģinālajiem, bet ne tik labi, lai teiktu, ka neko vairāk negribas. par procesu gari rakstīt slinkums, uzzvani, tel nr nosūtīšu PM

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » kantainais voyagers ar seat lukturiem??????????
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online