AWD Problemas/Risinajumi 01-04 gadam.. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » AWD Problemas/Risinajumi 01-04 gadam..

Lapas: [1]
AWD Problemas/Risinajumi 01-04 gadam.. ( 1854 )
relins

21 ziņas

PM

Ir ienācies Grand Voyager 2004. gada 3.3
Protams kads uzlicis prieksa izmeru mazakas riepas Awd funkciju nepilda.. Kad bija pats uz pacelaja, pameginaju pagriest aiz kardana, taja bridi griezas gan prieksa gan pakala.. Varbut kads zin ar ko sakt, ko parbaudit vai saprast ir taisams vai amputejams viss.. Cik meginaju atrast tad seit par AWD foruma loti maz kas rakstits..

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

Ir lietošanā 2001 gada AWD. Tā pilnpiedziņa savā nodabā kaut ko tur dara un es tur iekšā nejaucos, šad tad tik pačekoju eļļas līmeņus un viss (pie kārbas spēka izvadā 75W-90, viskosajūgā ATF+4, pakaļējā reduktorā 75W-90). Gadā gan tai pilnpiedziņai pielietojums ir kādi mēneši 3 от силы, pārējo laiku vienkārši vizinas līdzi.

Atbildēt uz šo ziņu

---

relins

21 ziņas

PM

janni: "Ir lietošanā 2001 gada AWD. Tā pilnpiedziņa savā nodabā kaut ko tur dara un es tur iekšā nejaucos, šad tad tik pačekoju eļļas līmeņus un viss (pie kārbas spēka izvadā 75W-90, viskosajūgā ATF+4, pakaļējā reduktorā 75W-90). Gadā gan tai pilnpiedziņai pielietojums ir kādi mēneši 3 от силы, pārējo laiku vienkārši vizinas līdzi. "

Tā jau tas ir, lieks degvielas paterins.. Doma vnk uz tirdzinu laist, bet ir taka ziema un pircejs domaju gribes stradajosu awd man jau pasam ne silts ne auksts no tas pakalejas piedzinas... Cik meginaju uz pirma sniedzina, prieksa spole, pakala mieraa

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » AWD Problemas/Risinajumi 01-04 gadam..
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online