pazud degviela » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » pazud degviela

Lapas: 1 [2] 3
pazud degviela ( 4563 )
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Voyageris takš Latvijā viens no populārākajiem auto. Manā apkārtnē pats populārākais. Neesmu manījis, ka kāds serviss nevēlētos tos remontēt.
Eļļu mainot skalošana nav paredzēta un savu dīzeli nekad neesmu skalojis. Benzīnniekiem ir dzirdēts par gadījumiem, kad viens cilindrs netiek eļļots, bet vai šis ir tas gadījums. Kāda eļļa ielieta un vai paskrūvējot vaļā eļļas ieliešanas atveri redzami kādi nosēdumi?

Atbildēt uz šo ziņu
Andrisez

30 ziņas

PM

Montix: "ara nekas nelist,jau parbaudits.
tos 40km nobraucu ar gazi.
redzes rit meistars pateiks galejo summu.problema ir ta ,ka liela dala negrib nemties ar vojadzeriem. kad noplisa,apbraukajam vairakus. citi izdzirdot kraislers-ne ne. citi sak gudri kko dtastit kas varetu but, bet uz uzaicinajumu neviss spriest,bet darit lietas laba kko. atsakas.
"

Summa izklausās dīvaini.Varu ieteikt labu meistaru,kas specializējas Vojageros-29799846 .Serviss Zasulaukā,tikai labas atsauksmes.

Atbildēt uz šo ziņu
Montix

37 ziņas

PM

380euro!!! smieties vai raudat. sausmas...

Atbildēt uz šo ziņu
igors1962

64 ziņas

PM

Nu kas beigas bija pa vainu????

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

GRIMBURGERS: "Traki gribas ko gudru uzrakstīt ...
5. Ja izbrauci tukšu benzīnbāku tad ir diezgan daudz jāielej bākā (ļaudis runā ka gandrīz pilna) lai sūknis sāktu to pumpēt. Tur sūknis ir kautkādā atsevišķā spainī iekšā. Kāpēc tāda konstrukcija - neviens nezin.
"

man domāt tā nav.
es nesen mainīju, ir sūknis kolbā, bet tā kolba piepildās caur vārstu jeb membrānu tās kolbas apakšā un tas pats vārsts ir vienvirziena.
Droši vien daudziem tā membrāna pabojāta un ja mazāk degviela bākā, kā kolba stāvot iztukšojās un atkal grūtāk uzsūknēt un tiek arī sūknis deldēts.
Kaut kā tā.

Man arī pēc sūkņa maiņas auksts grūtāk lec, tādēļ es aizdedzi pagrozu vairākas reizes, lai uzsūknē

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Ezis2

1676 ziņas

PM

Logiski , tas ir tikai miits ka ja bendzins maz baakaa tad suknis mirst nost ,tas nav nekads Audi kam taa ir pats to sukni tureju roka un izpetiju ka vins strada , ta membrana tas ir viens bet veel suknim stradajot tani kolba tak bendza atpakal no abratkas un kolba ir visu laiku pilna neatkarigi no ta cik bendzins ir bakaa protams ja bakaa vispar ir bendzins:D

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

igors1962

64 ziņas

PM

man bija taa,ka sildot motoru beidzas degviela, . Majas bija kaadi 5 litri motorzaaģim. Ieleju un piedarbinaju bez nekaadam problemam

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

igors1962: "man bija taa,ka sildot motoru beidzas degviela, . Majas bija kaadi 5 litri motorzaaģim. Ieleju un piedarbinaju bez nekaadam problemam"

es pat nez, šodien sanāca kārtīgs degvielas zudums ... piekrāmēju dodge ar maisiem, darbinu - nelec. Tā vairākas reizes un nekā. Sūknis ieslēdzas, degvielas līmeni rāda 2 strīpas jeb ~ 1/4 bākas. Norauju degvielas šļauciņu pirms injektoriem, tur nekā, pat pie strādājoša sūkņa nedzen.
Džekam saku - krāmējam maisus ārā, pirms tam gāja
Priekša bija mazliet uz leju, pacēlu ar domkratu lai vairāk līmenī, pa šļaucuņu mazliet sāka dzīt degvielu.
Tā ka ... mistika.

Vai tiešām 1/4 bākas ir tik maz, ka nelielā slīpumā ar priekšu uz leju sūknis var neķert ?
Man aizdoma, ka bundulim, kurā degvielas sūknis, es to apakšējo membrānu esmu pabojājis un tādēļ ilgākā laikā tas bundulis iztukšojās.
Mainot sūkni apakšējā blīve sūkņa galā bija labā stāvoklī, tur vaina diez vai.
Bākas līmeņa rādītājs nez vai melo, pirms sūkņa maiņas rādījums bija ticams un tagad arī tā kā vajadzētu būt.

Ieteikums visu laiku ar pilnu bāku braukt arī nez vai labs būtu

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » pazud degviela
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online