SKENERIS » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » SKENERIS

Lapas: 1 [2] 3
SKENERIS ( 3578 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "

tas launch tas pats vien ir, nu izmaksu ziņā. dzeltenais var tikai paskatīties un padzēst kļūdas. sarkanais var daudz vairāk bet maksā jau nopietni.

launch plus ir tajā, ka var piepirkt vajadzīgās auto markas. tas viss protams ņemot vērā legālu un saprotamu izmantošanu. esmu daudz lasijis ka launch esot viegli arī uzlauzt un atvērt visas markas. bet aesmu tav visam jau par vecu man vienkāršāk ir nopirkt ērti lietojamu ierīci konkrētam auto.

p.s. pasūtiju Icarsoft. redzēs kā būs."

Nu bet tam Icar skanerim tak var piepirkt klat softus uz citiem auto un ieladet ? tak nejau katrai auto markai jauns skaneris japerk ? Cena sobrid jau nav noteicosais Man faterim dizel vags gluko un izbesijis jau ta atrubas stures pastiprinatajs ta gazes pedalis, noslape piescil brauc talak vainu ne es ne vairaki servisi neatrod jo vins izdoma ka tanio bridi stradas atbrauc virelis ar pro skaneri ,kludu nav, plata rokas saka jaker moments kad nestradas jega no ta visa nekada tik loci rublus beigas sita jau skanera cena bus nolocita...

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Tigeris

576 ziņas

PM

Ezis2: "Man ari aktuali nopietns skaneris kurs ari Dizelus lasa,kas sitam I car ir ar softiem ?, tas ka lasa tikai vienu auto marku man nav risinajums..
Un kas tur bija ar to "Launch EasyDiag" ? kautkada diskusija par to te gaja kam ir, kas var pakonsultet cik tas Launch EasyDiag ir nopietns ? sobrid man aktuali Chrysler un VAG , vagam ipasi dizeli !
"

Launčiem haļavas ēra diemžēl ir beigusies.Man vēl ir vecais ,ko par $45 nopirku, tagad hakojamo cauumu aizlatojuši ciet
un piedevām vēl cena uzlekusi kosmosā $200 ar divām auto markām, bez markām nav jēga sņemt pa $160! Lasija visu izņemot dīzeli,var programmet
visus lukturu mīzējus, duvju atbloķešanas režimus,lukturu aiztures utt.,testēt atseviškus elementus kā paneļus,gaismas,devēju datus utt
Toties nodzest ABS kļudu nevareju,nācas gaidit,kamer pati nodzisis pēc attiecigiem km,kad defektu novērsu,Defekts,protams,uzrādijās.
Kaut kas forumā teica ,ka iespejams dīzeli jālasot zem Mersedesa, bet netiku mēģinājis,lai ari markas man ir visas hakotās.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Tigeris: "
Launčiem haļavas ēra diemžēl ir beigusies.Man vēl ir vecais ,ko par $45 nopirku, tagad hakojamo cauumu aizlatojuši ciet
un piedevām vēl cena uzlekusi kosmosā $200 ar divām auto markām, bez markām nav jēga sņemt pa $160! Lasija visu izņemot dīzeli,var programmet
visus lukturu mīzējus, duvju atbloķešanas režimus,lukturu aiztures utt.,testēt atseviškus elementus kā paneļus,gaismas,devēju datus utt
Toties nodzest ABS kļudu nevareju,nācas gaidit,kamer pati nodzisis pēc attiecigiem km,kad defektu novērsu,Defekts,protams,uzrādijās.
Kaut kas forumā teica ,ka iespejams dīzeli jālasot zem Mersedesa, bet netiku mēģinājis,lai ari markas man ir visas hakotās.
"
Tas ka dizelus nelasa gan sudigi.. tu reali spraudi kam klat un meginaji ? varbut nelasa motoru bet parejo lasa ?
Launču ar 2 markam cik skatijos sobrid ap 150 eur var uzsutit un klat piepirkt vel kadu marku maksa 50$

Atbildēt uz šo ziņu

Tigeris

576 ziņas

PM

Ezis2: "Tas ka dizelus nelasa gan sudigi.. tu reali spraudi kam klat un meginaji ? varbut nelasa motoru bet parejo lasa ?
Launču ar 2 markam cik skatijos sobrid ap 150 eur var uzsutit un klat piepirkt vel kadu marku maksa 50$
"

man matemātika saka ka pa 150nopirkt bez markām ir mazāk izdevīgui nekā ar 2markām pa $199, ja reiz marka
atsevišķi maksā $50 ?!
Kur spraudu? - pie sava 2005 CRD2.8 ,OBD konektorā. Kur tad vēl varianti spraust? Es tur nekur vnk neatradu tadu sadaļu
vispār,kur smalkāk motora parametri raditos kā smidzinātaju cipari, spiedieni railā utt un tml.Izmalu krustu
škērsu- nu nav Ja kādam lasa dīzeli ar EasyDiag,pastāstiet-kā!
Varbūt es nepareizi sapratu jautājumu? Protams visu pārējo lasa,izņemot dīzeļa MOTORA datus!

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Tigeris: "
man matemātika saka ka pa 150nopirkt bez markām ir mazāk izdevīgui nekā ar 2markām pa $199, ja reiz marka
atsevišķi maksā $50 ?!
Kur spraudu? - pie sava 2005 CRD2.8 ,OBD konektorā. Kur tad vēl varianti spraust? Es tur nekur vnk neatradu tadu sadaļu
vispār,kur smalkāk motora parametri raditos kā smidzinātaju cipari, spiedieni railā utt un tml.Izmalu krustu
škērsu- nu nav Ja kādam lasa dīzeli ar EasyDiag,pastāstiet-kā!
Varbūt es nepareizi sapratu jautājumu. Protams visu pārējo lasa,izņemot dīzeļa MOTORA datus!
"
Par sprausanu biju domajis kadas vel automarkas esi meginajis spraudis dizelos bez Chrysler,tas ka jasprauz obd ligzda taka passaprotams Nezinu kada matematika rakstiju ka ap 150 eur ar 2 ieklautam markam 50$ maksa ja veel kadu automarku atsevisci gribi klaat jau pie esosa skanera

Atbildēt uz šo ziņu

Tigeris

576 ziņas

PM

Ezis2: " Par sprausanu biju domajis kadas vel automarkas esi meginajis spraudis dizelos bez Chrysler,tas ka jasprauz obd ligzda taka passaprotams Nezinu kada matematika rakstiju ka ap 150 eur ar 2 ieklautam markam 50$ maksa ja veel kadu automarku atsevisci gribi klaat jau pie esosa skanera"

Fords 2000,benzins-Eiropa- gāja viss ,ko jau nu varēju izdomāt izmēģināt, KIA 2014 benzins, gāja viss,tiesa motora niansem nepiegriezu vēribu, Varēja pat
spidometru KIA "nopačot",tik nebija nekadas vajadzibas to darit Citus neesmu provējis

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

Nopirku dzelteno Launch EasyDiag (ar divām markām) par 30GBP uz android tālajā 2015 gadā. No kastītes mācēja lasīt un dzēst kļūdas visos Chrysler T&C 2001 gada blokos. Gadu pienācās apdeiti. Pēc gada, pagooglēju pa kaimiņzemes forumiem un sadabūju pilno versiju. Un ne tikai Chrysler. Pēc atjauninājumiem nedzenos, tapēc nekas ciet nav aizklapēts.
Pazīstamais nesen paņēma no diagtools.lv arī dzelteno, kas attiecīgi sagatavots. cena gan vairs nebija ne tuvu 30GBP.

Atbildēt uz šo ziņu

---

Tigeris

576 ziņas

PM

janni: "Nopirku dzelteno Launch EasyDiag (ar divām markām) par 30GBP uz android tālajā 2015 gadā. No kastītes mācēja lasīt un dzēst kļūdas visos Chrysler T&C 2001 gada blokos. Gadu pienācās apdeiti. Pēc gada, pagooglēju pa kaimiņzemes forumiem un sadabūju pilno versiju. Un ne tikai Chrysler. Pēc atjauninājumiem nedzenos, tapēc nekas ciet nav aizklapēts.
Pazīstamais nesen paņēma no diagtools.lv arī dzelteno, kas attiecīgi sagatavots. cena gan vairs nebija ne tuvu 30GBP.
"
Jautājumsvjau vai viņš visas kļudas reāli ari varēja nodzest.Man jau ari ABS piedāvāja kļudu nodzēst, bet reāli izdarit to nespēja, lai ari defekts bija likvidēts

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » SKENERIS
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online