SKENERIS » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » SKENERIS

Lapas: [1] 2 3
SKENERIS ( 3579 )
aga

161 ziņas

PM

Ar kādu skeneri var nodiagnosticēt 2002 g. 2,5CRD.

Atbildēt uz šo ziņu

2.8 crd 2007

aga

161 ziņas

PM

Kādu meklēt,par kādām naudiņām,kur utt.

Atbildēt uz šo ziņu

2.8 crd 2007

Tigeris

576 ziņas

PM

Ja īsti nezini kas tas ir un kur meklēt,tad to nesķīed naudiņu un labāk samaksā kāda servisā,kas nodiagnosticēs! jāsaprot,ka OBD skaneris nav brinumnūjiņa
un uzmestā kļuda,pat ja tāda nolasās nav defekta cēlonis bet gan sekas! Ar amatieru līmeņa skaneriem un freeware programmam ,pirmkārt,ne visu var nolasit,
bet profesionālā gala skaneri ar ražotāja diagnostikas programmam maksā bieži vien vairāk ,kā mūsu auto!

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

padalaties lūdzu pieredzē, ar kādiem skeneriem ir bijusi darīšana? gribu kko nopirkt, bet vēl nezinu ko))) elm protams atmetam uzreiz. vajag tādu, kurš lasa visus blokus.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

InsekC

377 ziņas

PM

PASSATizhi: "padalaties lūdzu pieredzē, ar kādiem skeneriem ir bijusi darīšana? gribu kko nopirkt, bet vēl nezinu ko))) elm protams atmetam uzreiz. vajag tādu, kurš lasa visus blokus."

Iegādājos iCarSoft verķi i903 - gan ne Voyager, bet Subaru diagnostikai. Spēj piekļūt gan airbagiem, gan ABS, gan riepu spiediena kontrolei, ko parastie amatieru loriņi (ELM) nespēj. Darbojas perfekti. Nemaksā gan 4$ (kā ELM), bet ja ļauj 3x neapmeklēt dīlerservisu, tad ir atmaksājies. Aizvakar Outback '15 nometu riepu spiediena devēju kļūdu, kura nez kāpēc uzmetās, lai gan visas riepas kārtībā.

Ir arī tādi, kas der VOYAGER:
https://www.ebay.com/itm/GM-DODGE-JEEP-CHRYSLER-DIAGNOSTIC-SCANNER-ABS-AIRBAG-RESET-TOOL-iCarsoft-BCCII/173534338366?epid=2274836123&hash=item286773dd3e:g:HL4AAOSwpFlaRfYE:rk:4:pf:0

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

icarosoft nav slikts. man ir nopirkts priekš merša. arī var piekļūt visiem blokiem un redzēt visu. nevar tik neko programmēt un aktivizēt kā dilera skeneri, bet priekš mājām ir pilnīgi pietiekami.

http://content32-foto.inbox.lv/albums/t/tdir5/mersedes/20170220-131036-2-.sized.jpg?1542040881

http://content32-foto.inbox.lv/albums/t/tdir5/mersedes/20170221-093108-1-.sized.jpg?1542040641

pagaidām domas dalās starp Icarsoft un Foxwell. maksā abi gandrīz vienādi, bet foxwell sola vairāk iespējas programmēšanā.

http://www.amazon.de/FOXWELL-NT510-Tiefendiagnose-passend-Chrysler/dp/B06Y45FBZX/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1542026609&sr=8-2&keywords=Foxwell+Nt510

bet esmu atvērts arī citiem piedāvājumiem..

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

Man ari aktuali nopietns skaneris kurs ari Dizelus lasa,kas sitam I car ir ar softiem ?, tas ka lasa tikai vienu auto marku man nav risinajums..
Un kas tur bija ar to "Launch EasyDiag" ? kautkada diskusija par to te gaja kam ir, kas var pakonsultet cik tas Launch EasyDiag ir nopietns ? sobrid man aktuali Chrysler un VAG , vagam ipasi dizeli !

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: "Man ari aktuali nopietns skaneris kurs ari Dizelus lasa,kas sitam I car ir ar softiem ?, tas ka lasa tikai vienu auto marku man nav risinajums..
Un kas tur bija ar to "Launch EasyDiag" ? kautkada diskusija par to te gaja kam ir, kas var pakonsultet cik tas Launch EasyDiag ir nopietns ? sobrid man aktuali Chrysler un VAG , vagam ipasi dizeli !
"

tas launch tas pats vien ir, nu izmaksu ziņā. dzeltenais var tikai paskatīties un padzēst kļūdas. sarkanais var daudz vairāk bet maksā jau nopietni.

launch plus ir tajā, ka var piepirkt vajadzīgās auto markas. tas viss protams ņemot vērā legālu un saprotamu izmantošanu. esmu daudz lasijis ka launch esot viegli arī uzlauzt un atvērt visas markas. bet aesmu tav visam jau par vecu man vienkāršāk ir nopirkt ērti lietojamu ierīci konkrētam auto.

p.s. pasūtiju Icarsoft. redzēs kā būs.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » SKENERIS
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online