Nelec » Tehniski jautājumi
Lapas: [1]
Nelec ( 1690 )
Agris84

9 ziņas

PM

Sveiki.tikko iegādājos Grand Vojager 2007 gada 2.8 dīzelis. gribēju interesēties kas varētu būt par vainu ka no rīta pielaidu bez problēmām, tad aizbraucu līdz veikalam. iznācu no veikala, un vairs nevarēju pielaist.pagriežot atslēgu, visas lampiņas iedegās, tikai starteris nedarbojās. varēja dzirdēt tik kaut kādus klikšķus. un tā kādas 10 min, un pēc tam aizgāja.

Un otra lieta motoram uzsilstot, iedegās dzinēja lampiņa.
paldies jau iepriekš.

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Vai pirmā problēma nevar būt saistīta ar zemāk ielikto linku. Papēti pāris dienas.
http://voyagerclub.lv/forums/tehniski-jautajumi/show/40876#post40876

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Janozaurs

80 ziņas

PM

Nolasi dzinēja kļūdu. Ko rāda? Varbūt kaut ko sakarīgu.
Dari kā iepriekšējais uzrakstīja.
Varētu būt arī gļuks ar imobilaizeri. Manam tā bija. Kad lieto vienu atslēgu, bet pēc tam kādu vienu reizi paņem otru. Dators " domā" ka grib uzlauzt mašīnu un neiedarbojas. Man gudri vīri ieteica reizi pa reizēm mainīt atslēgas. Palietot vienu, tad rezerves. Tagad man viena atslēga, sievai otra. Un nav problēmu.

Atbildēt uz šo ziņu

GV, 05. 2.8

Janozaurs

80 ziņas

PM

Janozaurs: "Nolasi dzinēja kļūdu. Ko rāda? Varbūt kaut ko sakarīgu.
Varētu būt arī gļuks ar imobilaizeri. Manam tā bija. Kad lieto vienu atslēgu, bet pēc tam kādu vienu reizi paņem otru. Dators " domā" ka grib uzlauzt mašīnu un neiedarbojas. Man gudri vīri ieteica reizi pa reizēm mainīt atslēgas. Palietot vienu, tad rezerves. Tagad man viena atslēga, sievai otra. Un nav problēmu.
"

Sorrī. Neizlasīju kārtīgi. Tu izmantoji vienu un to pašu atslēgu. Ne imobilaizers.

Atbildēt uz šo ziņu

GV, 05. 2.8

Agris84

9 ziņas

PM

Janozaurs: "Nolasi dzinēja kļūdu. Ko rāda? Varbūt kaut ko sakarīgu.
"

tāda doma ienāca prātā, pamēģināt otru atslēgu.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Nelec
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online