Caur kurieni lai velk vadus uz motortelpu? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Caur kurieni lai velk vadus uz motortelpu?

Lapas: 1 [2] 3
Caur kurieni lai velk vadus uz motortelpu? ( 3702 )
uldii12345

316 ziņas

PM

PASSATizhi: "nu ķīna paliek ķīna)))) kad paliek tumšāks, jāslēdz tuvie, nevis jāmāžojas ar gabarītiem. var sanāks arī šmuce ar CP. tāds algoritms ir arī jauniem auto kam ir oem drl. var redzēt, kad iebrauc mežīņā vai zem tilta, kur ēna, jamie uzreiz pārslēdz uz tuvām gaismām."

Domā tavs philips nav ķīna ?

Es arī tā gribēju uztaisīt, bet man ieslēdz automātiskais sensors tikai gaborītus. Elektriķim, kad ko citu remontēju, prasīju, lai paskatās kāpēc tā, bet šis ieprogrammēja amerikāņu DLR un tagad man deg arī tālie uz pusjaudu kopā ar lediem

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

uldii12345: "

Domā tavs philips nav ķīna ?

Es arī tā gribēju uztaisīt, bet man ieslēdz automātiskais sensors tikai gaborītus. Elektriķim, kad ko citu remontēju, prasīju, lai paskatās kāpēc tā, bet šis ieprogrammēja amerikāņu DLR un tagad man deg arī tālie uz pusjaudu kopā ar lediem "

man ir osram. protams ražōts ķīnā, bet tas ir kas cits, tā nav ķīna kas ražota ķīnā)))) nav plastmasas stikls kā taviem. ir smadzene, un maksā tikai kripatu vairāk.

lasu un brīnos. uzliek drl, vēl papildus deg gabarīti, un beigās vēl iededzina tālos sanāk normāla ziemassvētku egle)))

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "

man ir osram. protams ražōts ķīnā, bet tas ir kas cits, tā nav ķīna kas ražota ķīnā)))) nav plastmasas stikls kā taviem. ir smadzene, un maksā tikai kripatu vairāk.

lasu un brīnos. uzliek drl, vēl papildus deg gabarīti, un beigās vēl iededzina tālos sanāk normāla ziemassvētku egle)))

"

Bet te jau tagad liela dala brauka ar ziemassvetku egleem I ko ? reali uz cela nevienam nav tiesibas pateikt taa ir jabut vai nee

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

uldii12345

316 ziņas

PM

Es tak tev vēlreiz saku, gaborītus atstāju kā opciju, parasti braucu tikai ar lediem, plus tagad arī deg oriģinālais amerikāņu dlr, jo nav laika braukt pie elektriķa atslēgt.

Cik tas ir kripatu, 3x vairāk, savus paņēmu pa 40eur.

Ja tevi priecē, ka tev ir stikls, tad vari justies laimīgs, maniem ir tāpat metāla korpus, par stiklu man vienalga, galvenais, ka spīd labi un ir marķējums, lai uz ceļa CP nevar piesieties, kā arī teh. apskatē nav jārauj ārā.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Kopš 2002.g. vairs nav prasasības, lai gabarīti degtu kopā ar dienasgaitas gaismām. No otras puses, ja jau degošas gaismas tik ļoti uzlabo satiksmes drošību (tā apgalvoja, kad ieviesa šo prasību), gabarītu degšana vismaz aizmugurē būtu vēlama. Nemaz jau tik daudz strāvas gabarīti netērē.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Kopš 2002.g. vairs nav prasasības, lai gabarīti degtu kopā ar dienasgaitas gaismām. No otras puses, ja jau degošas gaismas tik ļoti uzlabo satiksmes drošību (tā apgalvoja, kad ieviesa šo prasību), gabarītu degšana vismaz aizmugurē būtu vēlama. Nemaz jau tik daudz strāvas gabarīti netērē.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

Ja vis pareizi bet man personiski nepatik ka jaunie brauka bez aizmugures lampaam , jo ir individi kas vel turpina braukt kreslaa ar to un jo redz vinam esot exstra kas pati iesledz tuvas gaismas kad vajag bet citi vinu neredz no mugurpuses.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: " Ja vis pareizi bet man personiski nepatik ka jaunie brauka bez aizmugures lampaam , jo ir individi kas vel turpina braukt kreslaa ar to un jo redz vinam esot exstra kas pati iesledz tuvas gaismas kad vajag bet citi vinu neredz no mugurpuses."
ja no muguras kādu neredzi, moš tev brilles vajag? gaišā dienas laikā, aizmugurē, nav nekāda jēga kko dedzināt. es teiktu ka pat labāk, ja nekā nav. tad bremzes iedegoties veido lielāku kontrastu un ir labāk pamanāmas, nekā uz gabarītu fona. par gabarītiem kā tādiem runājot, nevajag aizmirst, ka tie nav tikai āra 4-6 lampas, tie ir vēl vairāki desmiti sīku spuldžu salonā, visādos paneļos un kur vēl nē. tur salasās diezgan daudz wati. kā arī daudzu paneļu apgaismojuma labošana nav nemaz tik vienkārša

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

uldii12345

316 ziņas

PM

PASSATizhi: " ja no muguras kādu neredzi, moš tev brilles vajag? gaišā dienas laikā, aizmugurē, nav nekāda jēga kko dedzināt. es teiktu ka pat labāk, ja nekā nav. tad bremzes iedegoties veido lielāku kontrastu un ir labāk pamanāmas, nekā uz gabarītu fona. par gabarītiem kā tādiem runājot, nevajag aizmirst, ka tie nav tikai āra 4-6 lampas, tie ir vēl vairāki desmiti sīku spuldžu salonā, visādos paneļos un kur vēl nē. tur salasās diezgan daudz wati. kā arī daudzu paneļu apgaismojuma labošana nav nemaz tik vienkārša"

Tieši tāpēc es neņēmu dlr vadību no gaborītiem, bet gan no tuvajiem un tālajiem, lai nepieciešamības gadījumā varētu ieslēgt gaborītus kopā ar dlr krēslā.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Caur kurieni lai velk vadus uz motortelpu?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online