Forums » Tehniski jautājumi » Caur kurieni lai velk vadus uz motortelpu?
| Caur kurieni lai velk vadus uz motortelpu? ( 3699 ) | |
|
Ezis2
|
2015-10-24 16:21:16 " ja no muguras kādu neredzi, moš tev brilles vajag?man ar redzi vis kartiba un tici man auto razotajiem apsaluti nekrata cik viegli vai gruti tev ir remonteet paneli
T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
PASSATizhi
|
2015-10-24 17:56:14 "krēslu CP mierīgi var interpritēt kā tumsu. tumsā jādeg tuvajiem. kā arī krēslā, drl baigi spiež acīs citiem. GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
IlmarsG!!
|
2015-10-24 18:25:21 " krēslu CP mierīgi var interpritēt kā tumsu. tumsā jādeg tuvajiem. kā arī krēslā, drl baigi spiež acīs citiem." Tas viss jau ir nointerpretēts - tuvajām gaismām jādeg no kalendārā norādītā saules rieta līdz lēktam. Kuram no Jums pareizs pulkstenis varēsiet diskutēt. |
|
andreits
|
2015-10-30 12:54:17 skatos, normāla diskusija panesusies no mana pirmā posta. Vārdsakot pieliku pie gabarītiem un āmen, nekādu releju protams tur komplektā līdzi nenāca, un es saslēgt savādāk nemāku, un galu galā man nerūp Man arī īpaši neinteresē, cik tur gaismas tas ķīnietis dod ārā, marķējums ir, CP liekas mierā un viss. Braukāt ar lampām pa dienu tāpat manā uztverē ir stulbi. CSN, starp citu, neaizliedz dedzināt DRL arī tumšajā laikā, nez, kurš šo mītu par obligātu izslēgšanu ir kultivējis Nē, nu, varbūt arī nopirkšu tās briesmīgi dārgās "smadzenes", ko passatizzi te ir nopircis kopā ar saviem nejēdzīgi dārgajiem osramiem. Maksā veselus 7 doļus garais `06 dīzelis auto |
|
andreits
|
2015-10-30 13:00:13 a no drošinātāju kastes vilkt arī kaut kā stulbi, īsti jau tur gar to vāciņu nav vietas vadiem garais `06 dīzelis auto |
|
PASSATizhi
|
2015-10-30 19:35:02 ne jau tajos pāris relejos ir osram spēks. bet pašos moduļos. krietni spilgtāki par visādiem pakaļarinājumiem. un īsts stikls, kur nepaliek pēc pāris gadiem matēts kā lētuču plasmasa. tai releju kastei nakāda diža vajadzība nav. GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
| Lapas: 1 2 [3] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Caur kurieni lai velk vadus uz motortelpu?
gaišā dienas laikā, aizmugurē, nav nekāda jēga kko dedzināt. es teiktu ka pat labāk, ja nekā nav. tad bremzes iedegoties veido lielāku kontrastu un ir labāk pamanāmas, nekā uz gabarītu fona. par gabarītiem kā tādiem runājot, nevajag aizmirst, ka tie nav tikai āra 4-6 lampas, tie ir vēl vairāki desmiti sīku spuldžu salonā, visādos paneļos un kur vēl nē. tur salasās diezgan daudz wati. kā arī daudzu paneļu apgaismojuma labošana nav nemaz tik vienkārša