Caur kurieni lai velk vadus uz motortelpu? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Caur kurieni lai velk vadus uz motortelpu?

Lapas: 1 2 [3]
Caur kurieni lai velk vadus uz motortelpu? ( 3699 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: " ja no muguras kādu neredzi, moš tev brilles vajag? gaišā dienas laikā, aizmugurē, nav nekāda jēga kko dedzināt. es teiktu ka pat labāk, ja nekā nav. tad bremzes iedegoties veido lielāku kontrastu un ir labāk pamanāmas, nekā uz gabarītu fona. par gabarītiem kā tādiem runājot, nevajag aizmirst, ka tie nav tikai āra 4-6 lampas, tie ir vēl vairāki desmiti sīku spuldžu salonā, visādos paneļos un kur vēl nē. tur salasās diezgan daudz wati. kā arī daudzu paneļu apgaismojuma labošana nav nemaz tik vienkārša"
man ar redzi vis kartiba un tici man auto razotajiem apsaluti nekrata cik viegli vai gruti tev ir remonteet paneli

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

uldii12345: "

Tieši tāpēc es neņēmu dlr vadību no gaborītiem, bet gan no tuvajiem un tālajiem, lai nepieciešamības gadījumā varētu ieslēgt gaborītus kopā ar dlr krēslā."

krēslu CP mierīgi var interpritēt kā tumsu. tumsā jādeg tuvajiem. kā arī krēslā, drl baigi spiež acīs citiem.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

PASSATizhi: " krēslu CP mierīgi var interpritēt kā tumsu. tumsā jādeg tuvajiem. kā arī krēslā, drl baigi spiež acīs citiem."

Tas viss jau ir nointerpretēts - tuvajām gaismām jādeg no kalendārā norādītā saules rieta līdz lēktam. Kuram no Jums pareizs pulkstenis varēsiet diskutēt.

Atbildēt uz šo ziņu
andreits

102 ziņas

PM

skatos, normāla diskusija panesusies no mana pirmā posta.

Vārdsakot pieliku pie gabarītiem un āmen, nekādu releju protams tur komplektā līdzi nenāca, un es saslēgt savādāk nemāku, un galu galā man nerūp Tā ka viss tur deg kā eglīte, kā jau te minēts.

Man arī īpaši neinteresē, cik tur gaismas tas ķīnietis dod ārā, marķējums ir, CP liekas mierā un viss. Braukāt ar lampām pa dienu tāpat manā uztverē ir stulbi.

CSN, starp citu, neaizliedz dedzināt DRL arī tumšajā laikā, nez, kurš šo mītu par obligātu izslēgšanu ir kultivējis

Nē, nu, varbūt arī nopirkšu tās briesmīgi dārgās "smadzenes", ko passatizzi te ir nopircis kopā ar saviem nejēdzīgi dārgajiem osramiem. Maksā veselus 7 doļus http://www.ebay.com/itm/Car-Led-Daytime-Running-Light-Automatic-ON-OFF-Control-Module-Switch-Relay-DRL-/161858677970

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

andreits

102 ziņas

PM

a no drošinātāju kastes vilkt arī kaut kā stulbi, īsti jau tur gar to vāciņu nav vietas vadiem

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ne jau tajos pāris relejos ir osram spēks. bet pašos moduļos. krietni spilgtāki par visādiem pakaļarinājumiem. un īsts stikls, kur nepaliek pēc pāris gadiem matēts kā lētuču plasmasa. tai releju kastei nakāda diža vajadzība nav.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » Caur kurieni lai velk vadus uz motortelpu?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online