Caur kurieni lai velk vadus uz motortelpu? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Caur kurieni lai velk vadus uz motortelpu?

Lapas: [1] 2 3
Caur kurieni lai velk vadus uz motortelpu? ( 3698 )
andreits

102 ziņas

PM

Gribu pielikt dienas gaitas led lukturus, un izvilkt no radio vadus uz lukturiem, lai, griežot aizdedzi, tie izslēgtos. Caur kurieni tos labāk vilkt? Īsti uz aci neredzēju, kur to izdarīt, pārāk visu nesačakarējot. Varbūt motortelpā ir kaut kas kur pieslēgties??

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

aizdedzi var paņemt arī no drošinātāju bloka, nav jāvelk uz salonu. kā arī normāliem DRL nav vajadzīgi nekādi aizdedzes vadi.... tikai pastāvīgais 12v un gabarīta signāls. a bet no ķīnas, kuru laikam taisies likt, tā pat jēgas satiksmē nav

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "aizdedzi var paņemt arī no drošinātāju bloka, nav jāvelk uz salonu. kā arī normāliem DRL nav vajadzīgi nekādi aizdedzes vadi.... tikai pastāvīgais 12v un gabarīta signāls. a bet no ķīnas, kuru laikam taisies likt, tā pat jēgas satiksmē nav "
Tas tu biji domajis legala satiksme

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

uldii12345

316 ziņas

PM

Man ir ledi ar visu marķējumu, bet barošana jāņem no aizdedzes. Es paņēmu no kondiškas releja. Man piemēram ir uztaisīts, ka ledi izslēdzas tikai pie tuvajiem vai tālajiem, bet pie gaborītiem turpina degt.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

uldii12345: "Man ir ledi ar visu marķējumu, bet barošana jāņem no aizdedzes. Es paņēmu no kondiškas releja. Man piemēram ir uztaisīts, ka ledi izslēdzas tikai pie tuvajiem vai tālajiem, bet pie gaborītiem turpina degt."
tu tā domā vai tā bija rakstīts pieslēgumā? osramiem un filipsiem, cik redzēts, neprasa aizdedzi. viņi paši aieslēdzas gan generātors sāk lādēt. bet priekškam kopā ar drl vēl vajag gabarītus, man nav saprotams. lieks elektrības un spuldžu patēriņš.

Atbildēt uz šo ziņu

uldii12345

316 ziņas

PM

PASSATizhi: " tu tā domā vai tā bija rakstīts pieslēgumā? osramiem un filipsiem, cik redzēts, neprasa aizdedzi. viņi paši aieslēdzas gan generātors sāk lādēt. bet priekškam kopā ar drl vēl vajag gabarītus, man nav saprotams. lieks elektrības un spuldžu patēriņš."

Man ir NSSC DRL 501HP ledi. Viņiem padodot barošanu, deg visu laiku, vienalga vai ģenerators lādē vai nē, tāpēc nācās meklēt, kur pieslēgt un atradu pie kondiškas releja.

Man ir opcija, ka var ieslēgt gaborītus un ledi turpina degt, protams deg arī vieni paši. Tas ir ar domu, kad paliek tumšāks un no tuvajiem vēl nav jēgas var ieslēgt gaborītus, lai mašīna labāk redzama no aizmugures.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nu ķīna paliek ķīna)))) kad paliek tumšāks, jāslēdz tuvie, nevis jāmāžojas ar gabarītiem. var sanāks arī šmuce ar CP. tāds algoritms ir arī jauniem auto kam ir oem drl. var redzēt, kad iebrauc mežīņā vai zem tilta, kur ēna, jamie uzreiz pārslēdz uz tuvām gaismām.

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "nu ķīna paliek ķīna)))) kad paliek tumšāks, jāslēdz tuvie, nevis jāmāžojas ar gabarītiem. var sanāks arī šmuce ar CP. tāds algoritms ir arī jauniem auto kam ir oem drl. var redzēt, kad iebrauc mežīņā vai zem tilta, kur ēna, jamie uzreiz pārslēdz uz tuvām gaismām."
Viedi vardi man sita brali nolika malaa CP braucot no muguras piesejas ka sis braucot bez gaismam uz ko sis atbildeja ka , kas jus idioti esat ? sim auto kas nesen ka no salona nemts Latvija ir iebuvetas dienas gaitas gaismas uz ko inspektors manami nosarka un noveleja laimigu celu

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Caur kurieni lai velk vadus uz motortelpu?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online