automatiska karba » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » automatiska karba

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9
automatiska karba ( 10593 )
austris

908 ziņas

PM

Man ar bij tāda bēda, vienīgi man vel meta kārbas kļūdu ārā. Pie vainas bij hidromufta. (es arī braucot jutu vibrāciju)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Tigeris

576 ziņas

PM

Vibrācija turpina kļut izteiktāka,nu jau ir āri pie 1500-1600 apgr. var teikt maksimāla rezonanse.Stāvot piegrab pat panelis
līdzi, bet sajūta,ka tas nav transmisijā-Nekas nemaisnās brauc-vai stāvi.Biju arī RAAP uz diagnostiku,ar automātisko kārbo viss ideāli,vismaz patreiz.
Ir aizdomas ka pie grēka varētu būt kompresora vai ģeneratora muftas -tāpēc jautājums, ir kādam bijušas vibrācijas problēmas dēļ tām?
Diezgan liels jājiens lai siksnu atlaistu un varētu pārbaudit uz brīvkusību,tāpec vispirms uzjautāju te...
Alternatīva-kāds no motora spilveniem nosēdies/atvulkanizējies

Atbildēt uz šo ziņu
Andzil

25 ziņas

PM

Man arī bija līdzīga problēma ar vibrāciju iekš D, pie vainas bija ģeneratora mufta.

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Manam nesen iegādātajam džerim ir tāda pati problēma, brīžiem viss panelis trīc pat N atrodoties. Es kaut kur izlasīju ka tas varētu būt motora spilvens un pasūtīju tos, brīvdienās mainīšu.
Bet tagad uzdūros šai tēmai un iespējams ka ar dzinēja spilvena maiņu cauri netikšu.
Vai zem ģeneratora mufta jūs domājiet šo detaļu alternator pulley?

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

ibiodizels

695 ziņas

PM

Pārbaudi vai visi cilindri strādā.

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Vai nav tā ka ja kāds no cilindriem nestrādā tad ir arī jaudas zudums un motoram ir dīvaina skaņa? Nezinu kā citiem, bez man nav jaudas zuduma un motors darbojas vienmērīgi. Diemžēl neesmu pietiekami zinošs lai pārbaudītu savādāk vai visi cilindri darbojas, ja kāds var ieteikt metodi, būtu super.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Tigeris

576 ziņas

PM

No loģikas spriežot ari nevajadzetu būt ģeneratora skriemelim- ģeneratoram ari ir pofig,ielikts
robā vai nav! Tur tiešam tikai motoras sagāzuims vartu mainīties.Diemžel neesmu ticis pie jēgas,kur
tad tie motora spilveni īsti atrodas.Manuāli ari neizdodas atrast. Viens,zinu ir priekšā zem radiatora
pa vidu-tas izskatās ok,Tiri teorētiski būtu jābūt kaut kur sānos vēl 2gab.Diemzēl tos neizdodas ieraudzit
-pārak pārbāzta motortelpa. Motora spilvbens nevar būt tā vienkārši nolietojies-tad ir jābut atrautai
vulkanizācijas vietai starp gumiju un metālu vai ari kas nosēdies tik tālu,kas dzelzis pret dzelzi trinas...
Katrā ziņa padalies ar rezultātiem,pēc tā spilvena nomaiņas(nesapratu tik,par kuru iet runa)

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Es atradu kur atrodas abi, mainīšu priekšējo, jo to visvieglāk. Tā saucamais aizmugurējais atrodas kreisajā pusē (ja stāv priekšā un motora pārsegs vaļā), jāņem nost esot gaisa filtra kaste. Vismaz man tā liekas. Ielikšu vēlāk bildes kuras atradu internetā. Vēl viņu angliski sauc vairākos vārdos, visus šos izmanto to otro apzīmējot - rear engine mount, transmission mount, engine support.
Ir vēl divas šādas gumijas - Voyager augšējais un apakšējais spilvens , bet pašlaik neesmu sapratis kur viņas ir un vai visiem modeļiem ir.

Dzinēja spilveni un Egr vārsts tiek bieži pieminēts pie vibrācijas ārzemju forumos, bet pie Egr vēl citiem ir arī jaudas zudums brīžiem.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9

Forums » Tehniski jautājumi » automatiska karba
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online