Forums » Tehniski jautājumi » automatiska karba
| automatiska karba ( 10591 ) | |
|
Andris. Prikna
|
2015-12-19 07:09:49 Cik tad tur to detaļu ir? Ar piespiedējrullis es bijuši domājis spriegotājrulli, viņš jau nāk kā vesels mehānisms, tikai vienā veikalā atradu ka atsevišķi var tikai rullīti nopirkt, cena tuvu visam mehānismam. Paskatījos spriegotājrulli , viņš spiež pie visas siksnas, vismaz cik var redzēt. Šodien sarunāju sieviņu lai pie darbina un klausījos, tāda sajūta ka metāls pret/gar metālu. Gultņi vairāk kā graboņa, neliela gaudošana. Hm, pamēģināšu tomēr brīvdienās atlaist siksnu un pagrozīt rullīšus, kādam ir jāčīkst. Bet neredzu nekādu vibrāciju siksnai. Griežas ļoti skaisti un pēc pusminūtes klusi. 2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli. |
|
PASSATizhi
|
2015-12-19 08:23:46 "Cik tad tur to detaļu ir? Ar piespiedējrullis es bijuši domājis spriegotājrulli, viņš jau nāk kā vesels mehānisms, tikai vienā veikalā atradu ka atsevišķi var tikai rullīti nopirkt, cena tuvu visam mehānismam. uzlei udeni uz siksnas, kad čīkst. GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
Andris. Prikna
|
2015-12-19 11:50:37 Ko tas ļaus notestēt? Es negribu šādi novērst problēmu. 2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli. |
|
ibiodizels
|
2015-12-19 12:23:38 Tak neviens tev neliek atrisināt ar ūdeni to problēmu!Uzlej lai pateiktu vai siksna čīkst.Mēdz čīkstēt arī jaunās siksnas,ja skriemeļiem rievas ir sadilušas vai netīras. |
|
Andris. Prikna
|
2015-12-19 18:13:38 Paldies,pamēģināšu. 2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli. |
|
Andris. Prikna
|
2015-12-31 00:08:21 Diemžēl laika apstākļi ir ļoti, ļoti briesmīgi šeit manā pusē un nekas daudz nav sanācis. Ūdeni uzlēju, skaņa nepazuda. Viņa ir metāliska,nav bijis laiks atspriegot siksnu lai saprastu vai piespiedējrullis vai ģeneratora skriemelis. Kamēr nav traki, braukšu, vai kad būs laiks pētīt vairāk. Ar aizmugurējo dzinēja spilvenu arī problēmas, netieku viņam klāt. Diemžēl mašīnu vajag katru dienu un sanāk ka man nav iespējas vairākas dienas jaukt un skatīties. Laikam, timer būs ja atdot servisa, izskatās ka no apakšas daudz vieglāk piekļūt. Nav izdevies arī atrast kādus labus attēlus vai video kā to dara. Es noņēmu priekšas plastmasu, motora pārsegu, bet man nepietiek vietas visas skrūves atskrūvēt. Ir kāda mainījis un varētu varbūt padalīties ar informāciju? 2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli. |
|
Andris. Prikna
|
2015-12-31 00:12:30 Liels pluss ir tas, ka vibrācija ir ļoti mazāka kļuvusi. Varu mierīgi brauktu un turēt visu laiku iekš D. Tiesa jāatzīst ka ja sanāk agresīvāka braukšana, tad vibrācija pie D ir paliela, vajag mazliet pabraukt mierīgi un viņa samazinās, never saprast kāpēc? Kā arī vibrācijas gandrīz nemaz nav aukstam dzinējam, bez ļoti ilgi sēžot sastrēgumā sāk parādīties kad dzinējs uzkarst, hm, vai ventilatoru varētu viņu radīt? Varbūt tā vibrācija ir normāla dīzeļa dzinējam? 2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli. |
| Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] | |
Forums » Tehniski jautājumi » automatiska karba