|
automatiska karba ( 10592 )
|
|
Tigeris

576 ziņas
PM
|
2015-12-17 19:00:30
PASSATizhi: " čīkst pati siksna" Mēs runājam par diviem dažādiem trokšņiem -izdilusi sikna ja sāk izslīdēt, gaudo jeb var teikt pat kauc,
Gultņa problēmas gadijumā ir čivināšana ,kad dzirdi ar skriemeļa griešanās frekvenci. Pašam bija vecajam džerim
gultnis sauss. Noņemot siksnu un pagriežot skriemeli ar roku ļoti labi dzird ,skrapstēšanu jeb čikstoņu!
Ja grib pavisam precīzi celoni noteikt,arī oglītēs vēlams atbrivot,lai neberžas gar kontaktgredzeniem
Bet vispār tālu esam aizvirzijušie sno PAMATTĒMAS - dēl sausa ģeneratora gultņa vibrācijas nu noteikti nebūs-
tad šim ir jau jābrūk kopā!
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Ezis2

1676 ziņas
PM
|
2015-12-17 20:02:58
Tigeris: " Mēs runājam par diviem dažādiem trokšņiem -izdilusi sikna ja sāk izslīdēt, gaudo jeb var teikt pat kauc,
Gultņa problēmas gadijumā ir čivināšana ,kad dzirdi ar skriemeļa griešanās frekvenci. Pašam bija vecajam džerim
gultnis sauss. Noņemot siksnu un pagriežot skriemeli ar roku ļoti labi dzird ,skrapstēšanu jeb čikstoņu!
Ja grib pavisam precīzi celoni noteikt,arī oglītēs vēlams atbrivot,lai neberžas gar kontaktgredzeniem
Bet vispār tālu esam aizvirzijušie sno PAMATTĒMAS - dēl sausa ģeneratora gultņa vibrācijas nu noteikti nebūs-
tad šim ir jau jābrūk kopā!
" harosh tuftu dziit ;) tavs teksts lasaas ka no "Gogles tantes " iztulkots no kautkada saita  reali , jebkurs kas ir saskariues ar gultniem, zin ka pat reizem ar roku grozams gultis kas liekas okei patiesiba ir beikts , bet man ta kas ja pretenzijas maini tik talak visu peec kartas
Atbildēt uz šo ziņu
T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8
|
|
Tigeris

576 ziņas
PM
|
2015-12-18 09:40:57
Gribēju kā labāk-iznāca kāa vienmēr Ok,nekomentēšu ģeneratorus... Vnk esmu savulaik par autoelektriķi 10gadus sastrādājis,
tā kā uzd.irsiesns par Googli bija maaziet nepatīkams Bet lai tā būtu...
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Andris. Prikna

266 ziņas
PM
|
2015-12-18 10:13:38
Tigeris, nepievērs uzmanību nepateicigajiem,diemžēl tādu ir pilna pasaule.
Es sapratu ko tu rakstīji un piekrītu, ka siksna savādāk gaudo kad izslīd. Domāju ka mēs visi esam ar tehniskām zināšanām vai izglītību savādāk neņemtos veikt remontus savām rokām. Iekš 100 eur es neiekļauju ģeneratorus, salasīju detaļas iekš SIA Mans Auto , domāju ka varētu atlaidi sarunāt ja skaidrā naudā samaksā. Par Ķīnas detaļām viegli spriest, kurš serviss izņemot dīleru (man ar tādiem nav ticības) liek oriģinālās detaļas, iespējams ja aizved viņiem. Un kurš mūsdienās pērk oriģinālu, ja ir ļoti labi aizvietotāji.
Atbildēt uz šo ziņu
2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli.
|2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.
|
|
InsekC

377 ziņas
PM
|
2015-12-18 13:57:38
Ezis2: " harosh tuftu dziit ;) tavs teksts lasaas ka no "Gogles tantes " iztulkots no kautkada saita reali , jebkurs kas ir saskariues ar gultniem, zin ka pat reizem ar roku grozams gultis kas liekas okei patiesiba ir beikts , bet man ta kas ja pretenzijas maini tik talak visu peec kartas
" Piekrītu TIGERIM, ka siksnas kaukšanu no gultņa čirkstēšanas var atšķirt. BET, EZIM arī ir sava taisnība, ka noņemot siksnu ne vienmēr var atklāt maitātu gultni.
Tā arī ne esmu atradi vainu savam auto. Dažreiz pēc iedarbināšanas pāris minūtes ir tas čirkstošais circenis, bet tad šis uz pāris mēnešiem pazūd un atkal parādās. Parazīt skrituļus un serpentīnsiksnu nomainīju. Divas reizes izgrozīju visus skrituļus - visi griežas viegli, bez skrapstēšanas un neļurkājas. Atlicis ģenerators vai kondiškas pumpis. Būs vasarā jānoņem ģenerators un jānomaina gultņi, tad redzēs.
Atbildēt uz šo ziņu
InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG
|
|
Andris. Prikna

266 ziņas
PM
|
2015-12-18 17:30:50
InsekC, tu nomainiji abus rullīšus un ģeneratora skriemeli ? Cik saprotu tur ir piespiedējrullis, tad tad parazītrullis un ģeneratora skriemelis. Vai vēl kaut kas? Nu un plus siksna.
Atbildēt uz šo ziņu
2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli.
|2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.
|
|
PASSATizhi

2959 ziņas
PM
|
2015-12-18 17:56:29
vēl ir spriegotāja rullis. un vēl ir pats spriegotājs kuram izdilst bukse, un jams sāk spiegot tikai vienu siksnas malu. tur arī bieži rodas čīkstēšana
Atbildēt uz šo ziņu
GV 3.3 05'
w211 04'4m
A200tq
Honda cbf600sa
|
|
Ezis2

1676 ziņas
PM
|
2015-12-18 20:47:42
Par tro spriegotaju taisniba tur izdilst bukse un spriegotajs sasciebjaas un deel taa saak ciiksteet siksna ka jau mineeja , sii broblema skar ari bendziniekus.
Par Googli sory ... varbut ari parcentos..
Beiktu gultni vai ko citu motora grabosu var meginat noskaidrit sekojosi , metode sena ka pasaule ! gluzi kaa pie daktera kad tev plausas kalusas nemas kautkada koka liste vai trubas gabals atbilstosa garuma lai nav motortelpa galva jabaaz un pie stradajosa motora viens gals liekas pie auss ,otrs secigi pie iespejamam probelu vietam un garanteeju ka sapratisiet no kurienes naak pastiprinata skana, dabiski jauzmanas pie siksnas un pasiem rulisiem nevajag likt klaat
Atbildēt uz šo ziņu
T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8
|
|
Lapas:
1
2
3
4
5
6
7