automatiska karba » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » automatiska karba

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9
automatiska karba ( 10598 )
Tigeris

576 ziņas

PM

Andris.: "Pēc nomaiņas tikai šodien sanāca pabraukt un notestēt. Uzlabojumi ir, bet tik un tā minimāli jūtu vibrāciju kad ir iekš N un vairāk D režīmā. Nav tā ka panelis grab iekš D un N, bet ir. Es teiktu ka uz 70% mazāk, varbūt ļoti piekasos.
Pasūtīju aizmugurējo, mainīšu to.
Vēl izlasīju ka var mēģināt EGR vārstu tīrīt, varbūt motors nestrādā vienmērīgi. Es tikai pa pilsētu vizinos un cik zinu iepriekšējais saimnieks arī.
"

Žēl ka neizmēģināji,kad biji tikai priekšejo neomainījis-tas bija redzami saplīsis bildē! Visus spilvenus uz labu laimi mainit-smags ieberziens
pa maku! Cik varēja noprast no kreivu foruma tekstiem -lētos neorģinālus spilvenus likt neesot liela jēga,pēc īsa brīža Āmen!

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Ilmars, es piekrītu. Bet es nevaru atrast kurām tur nav jābūt. Iespējams ka neviens no spilveniem nekad nav mainīts, nomainīšu aizmugurē, skatīšos kas tad.
Lasot par to vai visi cilindri strādā un kā to saprast uzgāju ka var gadīties ka zobsiksna pārlecot pāris zobus. Man ir tuvu limitam, tagad 200tk uz spidometra iepriekšējā zobsiksna mainīta mazliet zem 100tk atpakaļ. Bet es sazvanīju vietējo Chrysler dīleri un viņi apgalvo ka jāmaina pie 100 ja velk piekabes, pa pilsētu utt. Es varot mierīgi līdz 130tk (80tk angļu jūdzes) braukt un tad domāt. Pašlaik neesmu izlēmis, jo maiņa ir dārgs prieks, vēl arī sūknis klāt, nekā iepriecinoša.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Tigeris, es esmu pašlaik tikai priekšējo nomainījis. Es lieku neoriģinālos, pie tās cenu starpības es katru gadu varētu mainīt. Pie tam nespēju uzreiz atrast kas man tuvumā tirgotu oriģinālo, sūtīt no Latvijas ilgi.
Priekšā uzliku Anchor ražojumu. Aizmugurē pasūtīju Marshal. Pasūtīju abus eBay, bet kad maksāju par aizmugurējo piefiksēju ka maksājums pārskaitīts autometro.Lv, tiesa detaļa Anglijā un piegāde rīt, parīt.

Oriģinālās noteikti dārgs prieks, uzlikšu lētās, ja uzlabojumi būs, tad nākamreiz var likt oriģinālu.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Oriģinālo cenas varēji paskatīt šeit https://www.cjdparts.lv .

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Kā jau teicu, vairākas reizes varu nomainīt. Nav tas tik sarežģīti, vismaz priekšējo
Man izmaksāja 40eur priekšējais un 46eur aizmugurējais. Plus stunda mana darba, vai precīzāk atpūta. Patīk man dažreiz šādas lietas izdarīt.

Atbildēt uz šo ziņu

Andzil

25 ziņas

PM

Andris.: "Kā jau teicu, vairākas reizes varu nomainīt. Nav tas tik sarežģīti, vismaz priekšējo
Man izmaksāja 40eur priekšējais un 46eur aizmugurējais. Plus stunda mana darba, vai precīzāk atpūta. Patīk man dažreiz šādas lietas izdarīt.
"

Sveiks!
Ja reiz Tev nav problēmu pašam izdarīt visas šīs lietas, pie vienas jaukšanas noņem arī agregātu siksnu un pārnaudi to sasodīto ģeneratora skriemeli! Pārbaudi vai tas nav iesprūdis un pilda savas funkcijas! Es arī braucu uz servisu ar 100% pārliecību ka jāmaina spilveni, bet pietika ar skriemeļa nomaiņu la visas vibrācijas problēmas atrisinātos!

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Man nav problēmu izdarīt vienkāršas lietas. Nav man ne bedres, ne pacēlāja. Lai noņemtu ģeneratora skriemeli tur, manuprāt, vajag speciālu atslēgu. Bet es pamēģināšu papētīt brīvdienas kas vajadzīgs lai viņu noņemtu. Atradu ka esot vismaz diva vieda stiprinājumi.
Paldies par ieteikumu, otra lieta, man pašlaik nav skaidrs kādu viņa defektu meklēt? Ja viņš negriežas tad jau viss ģenerators jāmaina. Jo nevar taču būt ka viņš griežas neatkarīgi no ģeneratora ass. Ja viņam ir lufte, piekrītu var radīt vibrāciju siksnai griežoties.

Atbildēt uz šo ziņu

Andzil

25 ziņas

PM

Andris.: "Man nav problēmu izdarīt vienkāršas lietas. Nav man ne bedres, ne pacēlāja. Lai noņemtu ģeneratora skriemeli tur, manuprāt, vajag speciālu atslēgu. Bet es pamēģināšu papētīt brīvdienas kas vajadzīgs lai viņu noņemtu. Atradu ka esot vismaz diva vieda stiprinājumi.
Paldies par ieteikumu, otra lieta, man pašlaik nav skaidrs kādu viņa defektu meklēt? Ja viņš negriežas tad jau viss ģenerators jāmaina. Jo nevar taču būt ka viņš griežas neatkarīgi no ģeneratora ass. Ja viņam ir lufte, piekrītu var radīt vibrāciju siksnai griežoties.
"

Bedre nav vajaqdzīga, visu var izdarīt no augšas, noņem filtra kasti un tad atbrīvo spriegotāju.
Skriemelis ir uzbūvēts tā lai griestos kopā ar dzinēju, bet brīdī kad nomet apgriezienos tas ļauj ģeneratora rotoram brīvi izgriesties pēc inerces.
Te pat forumā ir jābūt diskusijai par šo tēmu!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9

Forums » Tehniski jautājumi » automatiska karba
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online