automatiska karba » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » automatiska karba

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9
automatiska karba ( 10596 )
Tigeris

576 ziņas

PM

ta ari nepastāstīji ,vai priekšējā spilvena nomaiņa kaut ko atrisināja? Tas vecais bildē izskatās reāli saplīsis!
Tās neskaidribas attiecibā uz saderibu varētu būt saistītas ar izlaiduma gadu ari. Daudzviet redzeju
apzimetus spilvenus priekš 2,8CRD kā 2001-2004g,citur atkal 2005-2008. Ar izlaides gadu ari mēdz būt vēl ir interesanti:
bieži vien pasē ierakstītais nesakrit ar reālo ražotāja versiju. Man piem. auto pirmo reiz reģistrēts 2004g. vidū,
bet pec VIN koda tas ir 2005g modelis specifikācijaā,lidz ar to daļas jājautā pec 2005g. VIN kodā 10.cipars
pēc kārtas ir modifikācijas gadaskaitlis,kā izlasīju! Piem.: ja 10.cipars ir 5,tātad 2005g., ja 0,tatad 2000 gads. utt

Atbildēt uz šo ziņu
UgunsX

36 ziņas

PM

Spilvenus tak ar aci var redzēt vesels vai nē. Ja paceļ motoru nedaudz ar domkratu, tad vispār jautājumi atkrīt.
Par gadiem tas viss ir normāli. Reģistrācijas apliecībā ir reģistrācijas gads, nevis ražošanas. Ražotājam arī modeļi nemainās 1. janvārī, piemēram 96. gada modeli nesāk ražot 1996. gada 1. janvārī, bet ātrāk. Man pašam ir T&C 96 - 2000, reg apiecībā 1995. gads. Bremzes aizmugurē ir uzliktas diski no 2002. gada, ko Tu teiktu, ja Tev tādu pārdotu?

Atbildēt uz šo ziņu
igors1962

64 ziņas

PM

TIGERIM....Es notava rakstita galigi neko tagad nesaprotu Man dodge caravan pec teh.pases pirma registracija 1998g, bet VIN re kads 1B4GP45GOMB726295 kas seko no šitiem cipariem?

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Neņemos spriest- meklēju info par savu VIN un izlasiju netā tādu "gudrību.." Pārbaudiju uz 3 auto pasēm - sakrita. Bet par Tavu
gadijumu nemāku spriest,iespējams ,ka burti ir nosaciti apzimejumi,kas dekodējas tālāk - tad jārokas dziļak Googlē.
Man sakrita un tāpec tālak pat neko nemeklēju

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Jāsāk ar to, ka publicētais VIN nav pareizs https://www.moparownerconnect.com/oc/us/en-us/sub/Pages/RecallsResults.aspx?Vin=1B4GP45GOMB726295 .

1998.g. modelim desmitajai zīmei būtu jābūt W , M-1991.g.
Rezerves daļas, protams, jāmeklē pēc modeļa gada, nevis pirmreizējās reģistrācijas vai ražošanas gada.
Nākošā gada modeļus parasti sāk ražot jau iepriekšējā gada septembrī. Attiecīgi 1997.g. septembrī ražoja jau 1998.g. modeli.

Pirmreizējās reģistrācijas datums atrodams tehniskajā pasē.
Ražošanas datums durvju ailē.
Modeļa gads nosakāms pēc VIN .
Rezerves daļas pēc VIN labāk pameklē šeit https://www.cjdparts.lv/ .

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Pēc nomaiņas tikai šodien sanāca pabraukt un notestēt. Uzlabojumi ir, bet tik un tā minimāli jūtu vibrāciju kad ir iekš N un vairāk D režīmā. Nav tā ka panelis grab iekš D un N, bet ir. Es teiktu ka uz 70% mazāk, varbūt ļoti piekasos.
Pasūtīju aizmugurējo, mainīšu to.
Vēl izlasīju ka var mēģināt EGR vārstu tīrīt, varbūt motors nestrādā vienmērīgi. Es tikai pa pilsētu vizinos un cik zinu iepriekšējais saimnieks arī.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Jauns dzinēja spilvens labāk amortizē visas vibrācijas - gan tas, no kurām nevar izvairīties, gan tās, kurām vispār nevajadzētu būt.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

Forums » Tehniski jautājumi » automatiska karba
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online