Elektrība » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Elektrība

Lapas: [1] 2
Elektrība ( 3765 )
Normunds

94 ziņas

PM

Sveiki!
Pēkšņi nestrādā pagrieziena rādītāji, nedarbojas abu pečku ventilātori un visu laiku deg AIR lampiņa. Paskatījos drošinātājus zem stūres-visi veseli. Tai pašā laikā pagrieziena rādītāji avarijas signalizācijas režīmā darbojas.
Vai nav kādam idejas kur pameklēties, ko pārbaudīt?
Grand Voyager 95. 3.3 +gāze.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Es gan neko no Voyageriem pagaidām īsti nesaprotu, bet varbūt jāskatās zem haubes iekš "Use&relay center"? (vismaz man tāda kaste ir kreisajā pusē).

Atbildēt uz šo ziņu
Normunds

94 ziņas

PM

It kā vusus relejus izkustināju, pat pajaucu vaļā. Diviem bija apdeguši kontakti, tos notīrīju bet nekādu izmaiņu. Nezinu kā tos relejus var pārbaudīt.

Atbildēt uz šo ziņu
Normunds

94 ziņas

PM

Wizard vai nevari pateikt kurš relejs ir pagriezieniem un vai slēdzis ir remontējams?

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Spriežot pēc visa, vai nu barošana neatnāk līdz pagriezienu relejam, vai nu čakarē smadzenes pagriezienu slēdzis. Pie visa var būt vainīga aizdedzes atslēgas kontaktu grupa.
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

wizard

654 ziņas

PM

Pagriezienu releju atrast ļoti vienkārši. Ieslēdzam avārijas signalizāciju un klausāmies kurš tarkšķ. Manējam viņš novietots zem instrumentu paneļa, blakus drošinātajiem.
Jebkurš slēdzis ir izjaucams un saliekams - vis atkarīgs no prasmes!
Ne visi bojājumi ir remontējami no lietderīguma viedokļa. Dažreiz izdevīgāk nopirkt un nomainīt, nekā čakarēties ilgi un panākt apšaubāmu rezultātu.
P.S. Pagriezienu relejs ir nedaudz lielāks nekā citi.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Tu pamegini sadu variantu - apaksa pie kajam, kur stav tie paris drosinataji virs viniem ari ir kaut kadi releji, nu un iesledz pagriezienu un tad vinus pakustini (laikam lielakais bija), ta vismaz man bija.

Mana problema - avarijas gaismas strada pagrieziens reizem, bet beigas jau ne. Tad atradu to releju, pakustinaju un aizgaja, bet vel neesmu pajaucis nezinu kur isti tur nav kontakta.....

Atbildēt uz šo ziņu
Normunds

94 ziņas

PM

Pagrieziena releju atradu. Ta tiešām ir virs drošinātājiem zilā krāsa un lielāks par citiem. Attaisīju vaļā un nekādu pazīmi ka tas beigts neieaudzīju. Izkustināju visus pārējos relejus bet nekas nemainījās. Laikam jameklē kāds elektriķis lai pāmeklē vainu. Varbut ir kādi ieteikumi kur griesties pēc palīdzibas?

Grand Voyager 95g 3.3 + gāze

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Elektrība
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online