Elektriba » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Elektriba

Lapas: [1] 2
Elektriba ( 3750 )
blumpis

7 ziņas

PM

Cau. Man tads jautājums :?: Mašina pastav pāris dienas un nobeidzas aķis :cry: Kas par vainu. Runa ka signalizācija. Vai tiesa :!: Mašina Grand Voyager 2.5TD 1998 Gads

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER 2.5TD

aicis

64 ziņas

PM

Pārbaudi klemmes vai ir normāls kontakts? Ja ar tām viss ir kārtībā,izslēdz visas ierīces un ar testeri pārbaudi vai nav kaut kur noplūde. Ja tiko nopirki , var gadīties ka pārdevējs ir uzlicis "mironi " aķīti kurš ir uzlādēts pāris dienām. Ir arī gadījies ar to signalizāciju ,kura ir ne līdz galam demontēta . Vēlu veiksmi meklējumos :!:

Atbildēt uz šo ziņu

Aicis

Anonymous user

3652 ziņas

PM

:!:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man arī sākumā bija problēma ar akumulatora nosēšanos 3-4 dienu laikā. Izrādījas, neprotu auto izslēgt. Vēsturiskā tēma atrodama šeit http://www.voyagerclub.lv/forum/viewtop ... ght=#13501
Citādi jāmeklē strāvas noplūde.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

NEE! Man ir cita problema! Es vienkarshi nonjemu akiti un pieliku atpakal. Pirmstam gaja, tagad neiet! Kautkas tur ar signalizaciju atkodejas, vai vel velns sazin kas :?:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man gan kautka neiet ar sho mashinu! Tiko sapratu ka jamaina TPS dachiks, jau nopirku un taisos likt. Bet es ka stulbenis nonjemu akiti, kad pieliku atpakal nevaru vairs iedarbinat , vainu ta signalizacija nesakodejas atpakal, vai kompis tagad kautko neatceras :?: Stubs var palikt, viena problema aiz otras. Bet izskatas ka ta signalizacija, jo itka uz trim sekundem ierucas un uzreiz noslapst. Ja kadam ir padoms, tad bushu ljoti pateicigs!!!!!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Atbildēju uz Blumpis tēmas sākumā uzdoto jautājumu.
Lai par Tavējo problēmu Ega padomātu, uzraksti, kāds Tavs autiņš, ar vai bez imobilaizeru atslēgas galviņā, ar vai bez signalizāciju no Chrysler rūpnīcas, kādus papildus imobilaizerus un signalizācijas esi uzstādījis utt.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man ir vecais Caravans 3.3 92.g. No rupnicas tur es domaju neka nav. Bet kads tur ir ielicis signalizaciju. Nervi chupa. Saprotu ka tapat jau nerdzet un nezinot palidzet nevares.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Elektriba
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online