Jautājumi par Voyager iegādi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Jautājumi par Voyager iegādi

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 [8]
Jautājumi par Voyager iegādi ( 9592 )
MarisS

13 ziņas

PM

PASSATizhi: "fofāgena sūkņsprauslas ir krietni uzticamākas par crd motoriem..."

Nu ja, ar aistu braucot arī jūties krietni labāk nekā ar rock machine...

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Jebkurā gadījumā pērkot dīzeli galvenais tests - pie jau iesiluša dzinēja iespiežam gāzes pedāli grīdā. Izplūdes gāzēm jābūt dzidrām.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Jebkurā gadījumā pērkot dīzeli galvenais tests - pie jau iesiluša dzinēja iespiežam gāzes pedāli grīdā. Izplūdes gāzēm jābūt dzidrām."
Un tadas ir labi ja 10 % no LV esosajiem lietotajiem dizeliem ka man draugi, pazinas un ari radinieki saka vis ir kruta ar tiem dizeliem kamer tev tas auto ir darba un pasam nav jauztraucas par vinu remontiem un apkopeem

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Es savādāku nemaz nebūtu pircis.
Tiesa, pirms testa izpūtējam jau jābūt iztīrītam.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Es savādāku nemaz nebūtu pircis.
Tiesa, pirms testa izpūtējam jau jābūt iztīrītam.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

Tu jau pats tiko atbildeji .. "izpūtējam jau jābūt iztīrītam " Kada sakaraa izputejam vispar jabut aizkpepusam ka vins jaatira ?

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Sakars ir tāds, ka neiesilis dzinējs nenodrošina pilnīgu degvielas sadegšanu + lai dīzelis palielinātu apgriezienus, tam cilindros padod vairāk devielas (nevis degmaisījuma, kā benzīnniekiem), līdz ar to īslaicīgi nepietiek gaisa degvielas sadedzināšanai.
Tātad kvēpi rodas laikā, kamēr motors nav iesilis un motora apgriezienu palielināšanas laikā.
Pirmā problēma skar arī visus benzīnniekus, otrā skar pēdējā laikā modē nākušos tiešās iesmidzināšanas benzīnniekus.

Starp citu, esmu redzējis tikai vienu benzīnnieku, kuram izpūtēja iekšpuse nesmērētu.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 [8]

Forums » Tehniski jautājumi » Jautājumi par Voyager iegādi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online