Termostata maina.2004.gads CRDi 2.8 dizelis Voyager. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Termostata maina.2004.gads CRDi 2.8 dizelis Voyager.

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6
Termostata maina.2004.gads CRDi 2.8 dizelis Voyager. ( 8686 )
TAMA

66 ziņas

PM

Andris.: "Sistēma atgaisota - 20 minūšu brauciens pa vakarīgo pilsētu un līmenis atkal pareizs.

Tātad par termostatu. Ilgi pētīju kas un kādu likt. Oriģinālie dārgi, lētučiem neder savienojumi, tie kas der arī nav lēti, plus tās entās stundas nomaiņai vai servisa izmaksas.
Vienu dienu atradu rakstu par papildus termostata ielikšanu. Domāts darīts, pasūtīju termostatu un šodien izdarīju darbu. Termostata izmaksas £3.99 ar piegādi. Plus metāla savilce (jau bija instrumentu somā). Un darbs izdarīts. Ziņošu pēc pāris dienām,vai viss joprojām kārtībā. Daudzi jau pāris gadus ar diviem termostatiem braukā un problēmu nav.
Mani vairāk uztrauc otrā bildē redzamās nogulsnes kas aplipušas ap visām trubām. Arī bākā tādas ir. Kā viņas iztīrīt?
http://content32-foto.inbox.lv/albums/a/aabbxx/Grand-Voyager-LV05WYC/IMAG2370.sized.jpg?1449426892
http://content32-foto.inbox.lv/albums/a/aabbxx/Grand-Voyager-LV05WYC/IMAG2371.sized.jpg?1449426953"

Vai vari pateikt kas tas par termostatu?

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Daudzi liek Nissan sunny termostatu un apvīlē malu līdz vajadzīgajam izmēram.
Es ieliku Renault 5 termostatu.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

liekot šādu gateri, noteikti vajadzētu izurbt termostāta vārstā 2-3mm caurumu, lai ir minimāla plūsma. citādi kamēr dzinējs piesilda to garo trubu līdz termostatam, timēr pats jau ir pārsniedzis noteikto T.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Paldies. Aizmirsu to pieminēt.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

TARIŅŠ

72 ziņas

PM

Andris.: "Paldies. Aizmirsu to pieminēt. "
SVEICIENS BĒDU BRĀĻIEM!!! MAN 2,5CRD . TĀDA PATI PROBLĒMA ILGI SILST,BRAUCOT 10-15 MIN UN OK. TAJA ,GESTA KUR REMONTE VIBASTU,CENA KOSMOSS!!!!!! PAR ANTIFRĪZU, ES VOLVO VIEGLAJAM LEJU DZELTENO, TAS NOPERKAMS VOLVO TRUCK SERVISA,GRANITA IELA, ,BET DŽERIM MAN BIJA SARKANAIS UN SERVISA PĒC KATALOGA ARI SARKANAIS. KUR TAISNIBA,KO LIET,,,,,NEZINU?????

Atbildēt uz šo ziņu

CGV @ 2,5CRD 2003G.

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ko liet, skaties servisa rokasgrāmatā. Vajadzētu būt HOAT tipa (parasti dzeltens, oranžs).
Dīzelim (īpaši jau CRD) darba temperatūras sasniegšana (apm.skalas vidusdaļa) 10-15min braucot jau ir +- OK. Tas takš nav benzīnnieks. Būtu termostats čupā, droši vien vispār neiesiltu.

Te no servisa rokasgrāmatas
"The use of aluminum cylinder blocks, cylinder
heads, and water pumps requires special corrosion
protection. Mopart Antifreeze/Coolant, 5
Year/100,000 Mile Formula (MS-9769), or the equivalent
ethylene glycol base coolant with hybrid organic
corrosion inhibitors (called HOAT, for Hybrid Organic
Additive Technology) is recommended. This coolant
offers the best engine cooling without corrosion when
mixed with 50% Ethylene Glycol and 50% distilled
water to obtain a freeze point of -37°C (-35°F). If it
loses color or becomes contaminated, drain, flush,
and replace with fresh properly mixed coolant solution.
The green coolant MUST NOT BE MIXED with
the orange or magenta coolants. When replacing coolant
the complete system flush must be performed
before using the replacement coolant.
CAUTION: MoparT Antifreeze/Coolant, 5
Year/100,000 Mile Formula (MS-9769) may not be
mixed with any other type of antifreeze. Doing so
will reduce the corrosion protection and may result
in premature water pump seal failure. If non-HOAT
coolant is introduced into the cooling system in an
emergency, it should be replaced with the specified
coolant as soon as possible."

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
TARIŅŠ

72 ziņas

PM

SKAIDRS. PALDIES PAR INFU.

Atbildēt uz šo ziņu

CGV @ 2,5CRD 2003G.

TARIŅŠ

72 ziņas

PM

TAMA: "

Vai vari pateikt kas tas par termostatu?
[/quote ES SAPROTU,TO TERMI IEBAZ TRUBA TIK DZILI LAI NETRAUCE UZBAST TO ATPAKAL UZ TAS TRUBAS????? UN TAS VISS STRADA????

Atbildēt uz šo ziņu

CGV @ 2,5CRD 2003G.

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6

Forums » Tehniski jautājumi » Termostata maina.2004.gads CRDi 2.8 dizelis Voyager.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online