Termostata maina.2004.gads CRDi 2.8 dizelis Voyager. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Termostata maina.2004.gads CRDi 2.8 dizelis Voyager.

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6
Termostata maina.2004.gads CRDi 2.8 dizelis Voyager. ( 8687 )
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Paldies par padomu. Iztīrīt noteikti nav slikta ideja.
Muļķīgs jautājums,kur ir paslēpts notecināšanas skrūve vai kas cits. Kā dabūt arā visu šķidrumu. Ieliekot papildus termostatu es notecināju tikai bāciņā esošo,kā dabūt arā visu sistēmu nevaru nekur atrast.Itkā apaksā esot, bet pabāžot galvu neieraudzīju.
Un cik daudz litrus vajag?

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Pirms maini, atrod vispims Chrysler MS-9769 atbilstošu antifrīzu.
Iespējams, šādu var kaut kur pie mums dabūt. Comma produktus šur un tur tirgo

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Izlaišanas korķis ir radiatorā -vienā malā,virzienā uz motoru.Jāpagriež (parasti 1/4 vai 1/8 apgriezienas) un ar plaķenēm jāpavelk nedaudz uz āru.
Pieiet diezgan riebīgi un jāņem vērā ,ka tas korķis ir plastmasas-nedrīks pārcensties.
Par antifrīzu markām -pilnīgs bulšits jeb tirgotāju marketings! Nedrīkst jaukt dažadu tipu škidrumus,bet izskalotā sistēmā droši
var liet zaļo iekšā,nekonfliktē ne ar ar alumīniju,ne gumijas blīvēm -visi Vojadžeri ar tādiem dzivojuši gadu desmitiem!
Šķidruma daudzumu katram modelim(atkarībā no motora) atradīsi lietotāja manuāli.linki forumā bija publicēti vairākkārtīgi.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ne katrs antifrīzs veido pretkorozijas aizsargslāni. Esošo noteikti var ar kādu skalotāju dabūt ārā, bet vai vajag. Jo neko labāku vietā nedabūsi. HOAT, Glysantin G05 ir labākais, ko šajā jomā cilvēce radījusi.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nez. man nekad nav bijis. visiem auto leju zaļo no statoila)))))

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

paldies par atbildēm. Comma ir viegli dabūjama gan jau samiksētā veidā vai koncentrātos (maksā ap 24- 29EUR par 5litru pudeli). Bet ir arī visādi citi daudz daudz lētāki zaļie. Es, laikam, tagad līdz siltākiem laika apstākļiem tikai avārijas remontus, auksti tomēr un man tas viss ir uz ielas jādara. Kad būs siltāks tad, bet vismaz zināšu ko nopirkt un jau izpētīšu kur. Arī ārzemju forumos viedokļi dalās vai liet jebkuru zaļo (citi pat rozā) vai ražotāja ietikumiem sekot. Amerikā esot viegli dabūjams Zerex ko daudzi lieto, anglijā un eiropā iziet uz kaut kādu Unipart Super HOAT un Comma G05

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Kur Tu Comma antifrīzu atradi? Mani arī interesētu.
Zaļie ir IAT tipa antifrīzi, kādus pamatā izmantoja līdz 2000g. Viņi neturpinās antikorozīvā slānīša uzturēšanu. Turklāt to ražotāji parasti nerekomendē lietot ilgāk par 1-2gadiem (tad jāmaina). Kamēr HOAT,G05 maiņas intervāls ir pieci gadi.
Tavējā servisa rokasgrāmatā tā arī rakstīts, lietot tikai Chrysler MS-9769 standartam atbilstošu HOAT antifrīzu.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Ja paskatās manā profilā tad var pamanīt ka šobrīd neesmu Latvijā, kur Latvijā nopirkt nezināšu. Varbūt zemāk norādītie sūta arī uz Latviju. Var vācu eBay sameklēt un tad ar Lbbs palīdzību atsūtīt līdz Latvijai.

Comma G05 Amazon.co.uk

Comma G05 eBay

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Termostata maina.2004.gads CRDi 2.8 dizelis Voyager.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online