Termostata maina.2004.gads CRDi 2.8 dizelis Voyager. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Termostata maina.2004.gads CRDi 2.8 dizelis Voyager.

Lapas: [1] 2 3 4 5 6
Termostata maina.2004.gads CRDi 2.8 dizelis Voyager. ( 8682 )
Roberts

1 ziņas

PM

Tiesam janem ara motors lai nomainitu termostatu?

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

Roberts: "Tiesam janem ara motors lai nomainitu termostatu?"

Tas ,ko 1. aprīļa joks?
Noņem logu tīrītāju mehānisma sili un tiksi klāt,viegli jau nebūs,bet pačakarēsies un nomainīsi..

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

JurisB

179 ziņas

PM

Roberts: "Tiesam janem ara motors lai nomainitu termostatu?"

NE! MAinīju pats 2 gadi atpakaļ. Kādas 4-5h pagāja, bet kopumā nav ipaši sarežģīti. Otrreiz jua ietu ātrāk.

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

edgarsm

207 ziņas

PM

O! Jā, paņem uzreiz vairāk antidepresantu Čakars, bet izdarāms.

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

Tigeris

576 ziņas

PM

Ari biju noārdijis savējam loga tīrītāja paplāti un tāpat sakrāmēju atpakaļ! Nebija idejas, kā atdalīt no termostata korpusa turbīnas iesplūdes
gaisa trubu, kas tur ir pieskrūvēta -pie vienas termostata auss! Nenoņemot šo trubu,termostata paša skrūvei,kas blokā,piekļut nevar!
Gaisa trubu salauzt negribejās- problēma,ka viņa ir pieskruveta ar skrūvi,kam virspusē ir apaļā galva,bet uzgrieznis apakšā-
piekļut bezcers,kamēr motors iekš auto! Teorētiski redzēju vienigi iespēju to skrūvi nourbt nost-bet nesāku mēģināt-negribējās iekonservēt auto uz nedēļu!
Varbūt kāds padalīsies ar atziņām-tad kā ??? (it seviški vēlams komentārs no speca,kas apgalvoja -darbs max 1,5 stundām!
Vel bija ideja atvienot priekšejo motora podušku,lai vairāk var sagāzt motoru,bet tad savukārt pastāv risks salauzt izpūtēja gofru:(
Ņemot vērā ,ka nervu šūnas neatjaunojas,izspriedu,ka būs tomēr jādod darbs kādam servisam kas šo ginekoloģisko operāciju ir
piešāvies izveikt

Atbildēt uz šo ziņu
edgarsm

207 ziņas

PM

Tigeris: " Ari biju noārdijis savējam loga tīrītāja paplāti un tāpat sakrāmēju atpakaļ! Nebija idejas, kā atdalīt no termostata korpusa turbīnas iesplūdes
gaisa trubu, kas tur ir pieskrūvēta -pie vienas termostata auss! Nenoņemot šo trubu,termostata paša skrūvei,kas blokā,piekļut nevar!
Gaisa trubu salauzt negribejās- problēma,ka viņa ir pieskruveta ar skrūvi,kam virspusē ir apaļā galva,bet uzgrieznis apakšā-
piekļut bezcers,kamēr motors iekš auto! Teorētiski redzēju vienigi iespēju to skrūvi nourbt nost-bet nesāku mēģināt-negribējās iekonservēt auto uz nedēļu!
Varbūt kāds padalīsies ar atziņām-tad kā ??? (it seviški vēlams komentārs no speca,kas apgalvoja -darbs max 1,5 stundām!
Vel bija ideja atvienot priekšejo motora podušku,lai vairāk var sagāzt motoru,bet tad savukārt pastāv risks salauzt izpūtēja gofru:(
Ņemot vērā ,ka nervu šūnas neatjaunojas,izspriedu,ka būs tomēr jādod darbs kādam servisam kas šo ginekoloģisko operāciju ir
piešāvies izveikt
"

Es jau protams precīzi neatceros kamdēļ, bet turbo trubu es ņēmu nost, un darīju to no apakšas, no bedres

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

Tigeris

576 ziņas

PM

No apsakšas, iespējams ,varētu atvienot žņaugu,kas to gaisa trubu notur pie turbinas! Bet vai skrūvei uzgriezni atlaist??
No augšas neizkatijas iespējami .....Varbūt kād pakomentēs,kas atceras nianses?! Protams ,es to skruvi atpakaļ neliktu
tāda veidā,bet gan iegrieztu vītni termostata korpusā,lai var no virsas piekļūt. Kaut gan kas zin -varbūt ir cits faķira rinājums?

Atbildēt uz šo ziņu
JurisB

179 ziņas

PM

Tigeris: "No apsakšas, iespējams ,varētu atvienot žņaugu,kas to gaisa trubu notur pie turbinas! Bet vai skrūvei uzgriezni atlaist??
No augšas neizkatijas iespējami .....Varbūt kād pakomentēs,kas atceras nianses?! Protams ,es to skruvi atpakaļ neliktu
tāda veidā,bet gan iegrieztu vītni termostata korpusā,lai var no virsas piekļūt. Kaut gan kas zin -varbūt ir cits faķira rinājums?
"

Arī līdu apakšā un k-ko ķimerējos....
Īsti neatceros kā un ar kuru, bet ar 1 skrūvi man ar bij problēma, bet vaļā dabūju. Iespējams, palīdzēja kāda no daudz dažādām atslēgām, kas man bija pieejamas.

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

Lapas: [1] 2 3 4 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Termostata maina.2004.gads CRDi 2.8 dizelis Voyager.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online