Info par CV » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Info par CV

Lapas: [1]
Info par CV ( 2509 )
Miltins

260 ziņas

PM

Nesen nopirku Grand Voyager 2,5TD 1997 gads. Tas man ir pirmais šāds auto. Vai kādam nav zināmas adreses kur var dabūt tehnisko info par šo mašīnu, Līdz bija tikai mazā grāmatiņa pie tam vācu valodā. Inresē tieši pamācības krievu vai angļu valodā. Paldies. :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
eziz

137 ziņas

PM

Andrej: "Nesen nopirku Grand Voyager 2,5TD 1997 gads. Tas man ir pirmais šāds auto. Vai kādam nav zināmas adreses kur var dabūt tehnisko info par šo mašīnu, Līdz bija tikai mazā grāmatiņa pie tam vācu valodā. Inresē tieši pamācības krievu vai angļu valodā. Paldies. :roll:"

laikam te http://www.voyagerclub.lv/forum/viewtopic.php?t=677

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Paturpināšo šo pašu dziesmu citās skaņās. Man ir pāris, iespējams dumi, jautājumi:

1. Kas īsti ir tā lampiņa kas mirgo pie radio, kad auto izslēgts? Signalizācija kā tāda nav, ir tikai "door lock". Kaut gan, kad izslēdz autiņu, tad info panelī iedegās "Alarm set" (pēc brīža apdziest). Un zem haubes ir tāds kā kontakts(puļķis ar atsperi). Man Mazdai tāds pats puļķis ir saistīts ar signalizāciju uz haubes atvēršanu. Godīgi sakot, es nesaprotu, ir vai nav signalizācija (salonā datčiku nav).
2. Nosēdināju akumulatoru- mežonīgi sāka klabēt releji zem haubes un tajā bundulī pie stūres ar laikā kad Accu sēdās. Tas tā ok?
3. Pēc akumulatora nosēdināšanas nobrauktie kilometri no 838xx nometās uz 52xxx. Pielaižot autiņu->izslēdzot->atkal pielaižot tie km nostājās savā vietā, rādīja 838xx. Tagad man jāprasa- vai vēl kādam tā ir gadījies vai tikai manam Voyagerim šitādas "fīčas"?

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Ar radio un to sarkano gaismas diodi man ir tas pats. Laikam tas ir izdarīts lai atbaidīt zagļus! :wink: Cita iemesla es tam neredzu.
Tā parādība ar relejiem izskatās normāla, jo kad nokritis spriegums relejiem pietrūkst spēka palikt ieslēgta stāvokli un ari vadības sistēmas sāk “gļučīt”.
Par kilometru skaitītāju. Izskatās kā viņš tev bija pārslēdzies no kopējiem nobrauktiem kilometriem uz tā saucamo ":Dienas nobraukuma" skaitītāju (angliski "TRIP")
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Anonymous user

3652 ziņas

PM

wizard"]Par: "

Nu... ja vien tas nav bijis kaukāds aizvēsturisks trips, no kompja atmiņas izvilcies dēļ elektrības svārstībām. Jo man ir iegājies pēc pildīšanās mest tripu uz "0". Un uz to brīdi es biju nobraukusi kādus 100km, pat mazāk, pēc pildīšanās un nomešanas uz "0". Tāpēc tā dīvaini likās.

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Par to "Tripu" - ta bija tikai hipotēze.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Loms

219 ziņas

PM

838km ir 520.7mi...

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Info par CV
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online