elljas lampinja » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » elljas lampinja

Lapas: [1]
elljas lampinja ( 2016 )
Bubis

7 ziņas

PM

Labdien...Man tada shaize,cerams nekas nopietns...bet iedarbinot dzineeju gan aukstu gan karstu elljas lampinja deg apmeram 3-4 sekundes...2.5 crd
Paldies !

Atbildēt uz šo ziņu
igors1962

64 ziņas

PM

Eļļas filtrs ciet.

Atbildēt uz šo ziņu
igors1962

64 ziņas

PM

Eļļas filtrs ciet.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Nez vai eļļas filtrs ciet.
Ja eļļas spiediens pārāk ilgi nesasniedz līmeni, sāk zvanīt zummeris, līdz tam nav ko briesmīgi uztraukties.
Ja nu tas tomēr uztrauc, pirmais ko darīt, būtu nomainīt eļļu un uzlikt oriģinālo Mopar eļļas filtru.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Bubis

7 ziņas

PM

Ellju ar filtru nomainiju bet lampinja taapat deg taas 3 sekundes
filtrs nebija originaals...kkaads parasts man liekas..

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Manam ne-CRD dīzelim arī deg kādas trīs sekundes (ja aukstu iedarbina). Ir dzirdēts, ka dažiem dziestot ātrāk. Ziemas mīnusos nedziest vēl ilgāk. Galvenais nesākt braukt pirms lampiņa izdzisusi. Filtru esmu licis tikai Mopar.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
adatuvilks

13 ziņas

PM

Labdien!
Vai kādam ir lidzīga problēma ar benzīnnieku? Vinreiz bija problēma, kad eļļas lampa nedzisa sekundes, un klabeklis atskanēja, bet vaina bija sūdīgā filtrā, uzliku mahle, un viss palika labi. Šogad sākās prikols arī ar mahles filtru. Ja katru dienu brauc, vai 2 dienas pastāv, nekas, bet ja nedēļu nostāv, pielaižot paspēj nograbēt, un tikai tad lampa dziest. Pielēju arī biezinātāju, dziest ātrāk, bet vienalga grab. Mērīts spiediens, gan siltam, tas normā..

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ceru, ka tas nav tas pats Mahle filtrs, kas bija pagājušgad (filtrs taču mainīts).
Šķidrākai eļļai spiedienam jākāpj ātrāk, bet biezākai augstāk.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » elljas lampinja
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online