Voyager 2002 aizsargpanna » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager 2002 aizsargpanna

Lapas: [1]
Voyager 2002 aizsargpanna ( 1783 )
Bubis

7 ziņas

PM

Civ,vechi...nopirku voyageeri...skatos nav aizsarga apakshaa...pelkes! Sniegi ! a man siksna ar rulliem bez aizsarga ... palidziet kur ko meklet? Plastmassa njemt ? un cik saprotu vinja sastav no vairaakaam daljaam taa panna...Paldies !!! p.s dizelis 2.5

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

1996-2000 g. modelim ir "Right side splash shield", kas nosedz siksnas no labās puses arkas un daļēji no apakšas. Taču daudziem tas nav uzlikts - ekspluatācijā kaut kur zudis. Savulaik tādu lietotu nopirku Caravan Auto (Ls10 par plastmasas gabalu), bet ziemā, pa netīrītajām Rīgas ielām braukājot diezgan pamatīgi palauzīju.
Noteikti 2002.g. modelim ir paredzēts kaut kas līdzīgs. Taču negribu teikt, ka panna nederētu.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Bubis

7 ziņas

PM

IlmarsG!!: "1996-2000 g. modelim ir "Right side splash shield", kas nosedz siksnas no labās puses arkas un daļēji no apakšas. Taču daudziem tas nav uzlikts - ekspluatācijā kaut kur zudis. Savulaik tādu lietotu nopirku Caravan Auto (Ls10 par plastmasas gabalu), bet ziemā, pa netīrītajām Rīgas ielām braukājot diezgan pamatīgi palauzīju.
Noteikti 2002.g. modelim ir paredzēts kaut kas līdzīgs. Taču negribu teikt, ka panna nederētu.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

Atbildēt uz šo ziņu
Bubis

7 ziņas

PM

Tad ja es pareizi saprotu man jameklee no voyagera lidz 2000 gadam ar taam malinjaam pareizi ??? SOrryyy Man voyagers pirmo reizi..
Paldies !!!!

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Bubis: "Tad ja es pareizi saprotu man jameklee no voyagera lidz 2000 gadam ar taam malinjaam pareizi ??? SOrryyy Man voyagers pirmo reizi..
Paldies !!!!
"
manam 2005 tā plastmasa izskatās tāda pati kā -00

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

šitās arī rādās vienādas visiem 96-07

http://www.rlm.lv/предлагаемые-услуги/защита-двигателя/chrysler/

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa