...degvielas pateiņš 3,3 gaze/benzins » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » ...degvielas pateiņš 3,3 gaze/benzins

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9
...degvielas pateiņš 3,3 gaze/benzins ( 13128 )
janni

716 ziņas

PM

Ja patērīņš tiek mērīts piespiežot pilnu balonu, tad uzpildes stacijām ir vistiešākais sakars, jo katrā stacijā sūknis spiež pa savam. Vizinoties pa LT to izbaudu pilnā apmērā, jo viņiem tie pumpji ir tik švaki, ka 59L balonā vairāk par 40-45 iespiest nevaru, kamēr Latvijā varu iespiest ap 50L. Var jau būt, ka Latvijā stacijās tie pumpji ir saregulēti lai iespiestu mazāk, bet uz ciparnīcas parādītu vairāk.

Atbildēt uz šo ziņu

---

IVOSTR

45 ziņas

PM

Manam GV 3.3 AWD pilsētā 16.5, ārpus kruīzā 13-14l , mēru katru izbraukto balonu un varu teikt - nepildieties Statoilā, labāk lukoil vai astarte

Atbildēt uz šo ziņu
GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Par sūkņiem mans novērojums. Pašapkalpošanās pumpē švakāk kā tankos ar operātoru. Drošības apsvērumi varbūt. Patēriņš 13 - 15 l/100km jauktā ciklā. Pie smagākas kājas ir bijis nepatīkamāks.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

Pork

11 ziņas

PM

Par uzpildes stacijam - jau ar ieprieksejo masinu ieveroju, ka sanak tomer starpiba starp gazes uzpildem. Censos braukt tikai ar Lukoil gazi, jo pie vienadas gazes litrazas sanak nobraukt vairak. Visatrak norij Statoil gazi. So secinajumu es dabuju jauar ieprieksejo masinu.

Atbildēt uz šo ziņu
GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Uzpildītās gāzes daudzums arī mainās no āra temperatūras. Pie -10 uzpildīs krietni vairāk kā pie +30. Pat 10 - 15 grādu starpība ir jūtama. Tā ka patēriņš ir relatīvs jēdziens. Manam ja mašīna sāk raustīties tad ar garantiju kāda sprausla gļuko un patēriņš velk uz 18 l/100km. Tad jābrauc pie gāzenieka uz apkopi. I viss.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

rabarbers

99 ziņas

PM

Eu, kāds patēriņam sakars ar to cik var iespiest gāzes, nekāds. Tukšā balonā iepildi gazi, uzliec tripu uz nulles un brauc kamēr balons tukšs, litrus dali ar kilometriem un dabūsi konkrētu ciparu. Man patēriņš pa trasi 13L ar jekabpils lēto gazi tie ir 6 eur/100km

Atbildēt uz šo ziņu

2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

vispār tie visi aprēķini ir stipri aptuveni. pirmārt nekad nezini cik vēl paliek balonā, otrkārt iepildītā daudzumu arī līdz pilei nezini. jo mainās tilpums atkarībā no T. kā arī braukšanas maniere un ceļa pretestība reti kad atkārtojas. koroče nav vērts

sūkņa spiedieniem var pasekot no tanka uz tanku. tie nostaigā krietni. tur arī var pazust savi 5 litri. jo parasti gāzinieks mēra patēriņu pēc pilna balona uz km, bet vai tas balons tiešām ir pilns, un cik pilns viņš ir kontrētaja reizē, neviens nepateiks
šodien piemērām iepūtu 65 litrus. mans rekords. parasti ir 59-62

http://content31-foto.inbox.lv/albums/t/tdir5/09-12-2008-2/DSC-0495-1-.sized.jpg?1441128743

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Dimitil

652 ziņas

PM

Dimitil: "Es arī nesen iegadājos City@Town 2000g. 3.3, patēriņš galīgi nepriecē. sanāca pabraukāties pa šoseju. 50l 297km, sanāk 16.66l/100km. Tas laikām ir pa daudz. Domāju sveces nomainīt. Jo iepriekšējais saimnieks izskatās neko ar auto nav darijis (eļļas filtrus jau nomainīju). Eļļa nebija mainīta 23000km."

Pa šo laiku tika konstatēts kā īsti nestrādā 2 gāzes forsunkas, tika uzliktas visas 6-as jaunas, noregulēta gāze, samainīti visi filtri, jaunas gāzes sveces, svečvadi.

Bet tapat patēriņš jauktais 20litri !!!!
Arpus uz kruizes 100km/st 15l!!!

Braucu speciāli ļoti ekonomiski.

Kas var būt....?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9

Forums » Tehniski jautājumi » ...degvielas pateiņš 3,3 gaze/benzins
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online