...degvielas pateiņš 3,3 gaze/benzins » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » ...degvielas pateiņš 3,3 gaze/benzins

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
...degvielas pateiņš 3,3 gaze/benzins ( 13127 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

Dimitil: "
Zinu ka pa daudz... nezinu vairs ko darīt. Vienīgais kas palicis- amputēt katalizātoru.
"
Nez vai ka vainigs kats.. braucot uz gazi vins ir daudz tiraks neka no bendzina. savejo skatijos pie nobrauktiem pari pa 100K uz gazes suuna izskatijas gaisu bruna krasa un pat isti rokas pret vinu nevareja nosmeret blakus staveja tads pats kurs uz bendzinu braukts ap 300K un izskatiajs melns un daleji aizkvepis ciet.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

ibiodizels

695 ziņas

PM

3/3 gāze 03g.pilsētā +18/šos+16.Skatē izdrāza par atgāzēm,pārāk lielas.Pieslēdza kompi_kats beigts,noņēmu a tur viss tukš!uzliku jaunu_atgāzes ok pilsēta-18 šos 14.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

ibiodizels: "3/3 gāze 03g.pilsētā +18/šos+16.Skatē izdrāza par atgāzēm,pārāk lielas.Pieslēdza kompi_kats beigts,noņēmu a tur viss tukš!uzliku jaunu_atgāzes ok pilsēta-18 šos 14."
Tada gadijuma Dimitil am tomer ir verts parbaudit katu varbut suuna sadalijuies un gabals iesprudis trubaa .. sita vienam zinamam sen atpakal bija uz Audi, auto neiet nav jaudas brauka pa servisiem visi maina visu pec karats un plata rokas beigas izradiajs ka uz kautkada akmena uzsitis katu suuna ieksa sadalijies un gabals iesprudis trubaa.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Dimitil

652 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Degvielas patēriņu braucot ar benzīnu neesi piefiksējis? Ja tas būtu normāls, vainu varētu meklēt gāzes iekārtā. Ja nē, gāzes iekārtā varētu vainu nemeklēt."

Ar gāzes iekārtu viss OK. Man gāzes vads, es visam sekoju līdz. Un esmu mainijis degvielas kārtes, palielināju/pazemināju gāzes padevi. Labāk nepaliek. Rij tikpat, tikai jauda pazūd.

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

to ezis2
Manam nobraukums pēc odometra ir 400000, nezinu cik 100000 ir noskruvēt atdinot uz LV.
Man liekās katalizātors varētu but pat sakusis iekšā. Un ir jocīgi ka ir ļoti kārstas izplūdes gāzes nāk no izputēja, pat tukšgaitā.

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Pirms regulēt un jaukties ar gāzi,vajag saves benzīna iekārtu kārtībā.Manam baudot zondes,itkā pirmā darbojās ok,bet drusku līkne neatbilda vajadzīgajam.tākā sāc ar pamatiekārtu.

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Šodien tika atskruvēts katalizātors un apskatīts. Izskatās ka jauns.
PS vairs nav izdomas kapēc tāds patēriņš.

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Kāds patēriņš ar benzīnu?ko diagnostikā par zondes darbu saka,varbūt tā beidzās.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9

Forums » Tehniski jautājumi » ...degvielas pateiņš 3,3 gaze/benzins
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online